Milyen az az ember, akinek az összes csakrája blokkolt?
Figyelt kérdés
Tanulmányoztam a csakrákat, és van egy ismerősöm, akinek szerintem az összes csakrája blokkolt, de főképp a gyökércsakránál ismertem rá a problémáira. Milyen az ilyen ember? Lelkibeteg?2022. dec. 8. 20:02
11/24 anonim válasza:
#11 Fel is kell készülnöd. Ahogy lépkedsz feljebb, annál jobban fogod szúrni mások szemét. Az őszinteséget utálják. Mindenki kamuzik, hogy de jó lenne az őszinteség, de ha megkapják kiakadnak. Csak a hasonszőrűekkel érted meg magad, aki egy-két ember. Sajnos ez az átka, ha jössz ki a rendszerből. Nézd meg a látnokokat, nagy tanítókat, az átlaghoz képest le se tojták őket. Ők annyit veszítettek hogy kívülállók maradtak.
12/24 anonim válasza:
#11 Egy bizonyos szint felett kiközösítés, máglyahalál, keresztre feszítés. Nézd meg a történelmet. Siralmas.
13/24 anonim válasza:
Nekem nagyon jól működik a torokcsakrám. Kiírom, kibeszélem, kialkotom magamból, de ez nálam hozott csomag, mindig is jól működött. Nem is értem, ha valakinek nem működik. Persze értem.
14/24 anonim válasza:
11. Ez aranyos volt. Ne úgy legyél őszinte hogy mondasz valamit ami szerinted őszinte de minek ha úgysem jut el a címzetthez, hanem úgy hogy akinek mondod ő megértse. Az az igazi őszinteség ha át tudod adni az információt és meg is érkezik torzulás nélkül.
15/24 anonim válasza:
Így van, ahogy a 15-ös mondja. Nem mellesleg a hazugság hatalmas károkat tud okozni a torokcsakrában, meg az igazságtól való félelem, amikor veled őszinték és emiatt megsértődsz vagy füled-farkad behúzod. Torokcsakra, homlokcsakra, mindegyik az igazsággal kapcsolatos. A torokcsakra hallja, hallatja, kimondja, a homlokcsakra látja, láttatja, elviseli az igazságot.
16/24 anonim válasza:
7 tudnál ajánlani kerlek valamit, amivel segíthetnék magamon? A leírt tünetek mind jellemzőek :(
18/24 A kérdező kommentje:
Eljut hozzájuk, és eléggé be is talál a dolog. Nem vagyok az a beszólogatós típus, de ha provokálnak, hogy hazudjak, meg bólogassak szerintem hülyeségekhez, manapság már nem teszem meg. Legfeljebb ütköztetjük a véleményünket. De nem, csak megsértődnek. De nem baj, lehet nincs már szinte senkim így, de én sokkal jobban érzem magam.
2022. dec. 9. 07:19
19/24 anonim válasza:
Min sértődnek meg?
Jó hogy nincs senkid, hogy alig áll szóba veled valaki?
20/24 A kérdező kommentje:
19
Ezen én is gondolkoztam már, és arra jutottam, hogy ezek olyan mérgező kapcsolatok (voltak) számomra, ahol még ahhoz se volt jogom, hogy bármiről saját véleményem legyen. Tehát csak simán azon sértődnek meg, hogy én hogy merek nekik ellentmondani. Ennyire lenéznek. Pedig nem szoktam erőlteti a saját nézeteimet, a saját hasznomra vannak, és nekem ez bőven elég, más meg azt csinál az életével, amit szeretne. De ha túl messzire mennek, és ventillálni kell nekik, vagy csinálni valamit amivel nem értek egyet, akkor már beszólok.
2022. dec. 9. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!