Milyen az az ember, akinek az összes csakrája blokkolt?
Elvileg halott. Ha nincs összhang a csakrák között, vagy gyengén működnek, nem megfelelően működnek, akkor rengetegféle problémát okozhat ez az állapot az embernek. De ha egy-az egyben blokkoltak, akkor az illető pillanatok alatt(szó szerint) meghal. Se a szervei, se az elméje nem jut életerőhöz.
A gyökércsakra problémái testileg az altestben mutatkoznak, meg a vérben, szellemileg pedig az alap ösztönökben.
2022. dec. 8. 20:37
Az egy reménytelen ember, másképpen meg ahogy Grimfox fogalmazza.
2022. dec. 8. 20:41
3/24 A kérdező kommentje:
Hát jó, azért él...De tényleg az ott leírtak szerinti áldozattípus, mindig mindenki jobban járt, mint ő, "szerencsésebb". Magát kikiáltotta betegnek, és ezért nem dolgozik, a szüleivel tartatja el magát, pedig már 40 éves. Annyira nem ismerem, hogy tudjak a konkrét testi problémáiról, de azt tudom, hogy lenéz mindent, ami ösztönös, vagy természetes és próbál nagyon előkelőnek tűnni (pedig néha nagyon előjön a proli állat szegényből, ha valaki ellent mer neki mondani).
Akkor nincsenek neki blokkolva a csakrái. Ezt az egész csakra dolgot nagyon félre tudják magyarázni itt nyugaton. A hét főcsakrád közül ha akár csak egy is nem működik, mert mondjuk tegyük fel valami "blokkolja", akkor az ember meghal. Mondjuk ha mind a hét fő csakra blokkolva van, ugyanez a helyzet. Nem tud annál jobban is meghalni. Viszont a leírtakból egyértelműen látszik, hogy nagyon ki van billenve az egyensúlyából az illető. Hogy mi mivel nincs összhangban, és mi működik alul, azt így nem lehet tudni. Ez olyasmi, amit csak ő tud kideríteni, és csak ő maga tud orvosolni.
2022. dec. 8. 21:32
2022. dec. 8. 21:56
Alulműködik, túlműködik, beszennyeződik, torzul, de olyan hogy nem működik, az nagyon ritka. Egy sorozatgyilkosnak is működnek a csakrái, csak nem éppen úgy, ahogy elvárnánk.
2022. dec. 8. 22:07
gyökércsakra:
Nem megfelelő működésnél további testi tüneteket észlelhetsz, mint például: székrekedés, aranyér, hasmenés, bélgyulladás, veseproblémák, ízületi gyulladások, tartásproblémák, stb.
2022. dec. 8. 23:22
Neked melyikkel van szerinted problémád kérdező?
2022. dec. 8. 23:48
"főképp a gyökércsakránál ismertem rá a problémáira"
Akkor álláskeresési járulékon van és nagy valószínűséggel el is van hízva a mozgásszegény életmód miatt. A kajával próbálja földelni magát, ha meg nagyon vékony, akkor tényleg gondok vannak ezzel a csakrával.
2022. dec. 9. 00:01
10/24 A kérdező kommentje:
Nekem a torokcsakrával volt gondom. Most sokat javítottam az őszinteségemen az utóbbi időben. Már alig van valaki, aki szóba áll velem.
Kapcsolódó kérdések: