A Vízöntő kora annyira különbözni fog a mostani Halak korától, hogy csak egy minden eddigit felülmúló kataklizma után köszönthet be?
Az összeomlás elkerülhetetlen, ez fogja erősre hangolni az emberiséget a Vízöntő szellemében. Sokan azt se tudják hogy itt a lelkek megmentése a tét!
Valószínűség szerint az emberek 80%-a bukhat.
Én csak egy pár évvel ezelőtti lehetőséget mondtam.
Valóban optimista vagyok, de mire is? :)(
Arra értettem az optimistát, hogy a lelkek egy része következő szintre léphet, és ha csak 80% hasalna el a vizsgán a ~98% helyett, az nagyon jó lenne.
Sajnos igazad van, bár szerintem ez a bolygó már nem lesz sokáig a harmadik denzitás játszótere, szóval 95-98% megy máshová tovább.
Ha nem is túlzsúfolva, de egy ilyen világot azért el tudok képzelni egy lehetséges robotikával. Nagyon nyomasztó! Ezért csapatják neki az utolsó percekben, mert tudat alatt érzik, hogy a jövő nem lesz annyira jóságos. Hogy kik jönnek vissza ide, azt nem én fogom eldönteni. Valaki megválaszthatja, valaki nem. Aki megválasztja, az tudatossági szintjénél fogva megteheti, a többit viszont a karmája húzza ide-oda.
A 4. asztrális síkról már szabad akaratából inkarnálódik a lélek.
Ezeket a lelkeket már a bátorság, az áldozatkészség és a bizalom jellemzi.
A megbocsátás viszont nehézkesen megy még nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!