A tudósok szerint kataklizmák lehetnek 21-én? (video lent)
Azt mondja egy néprajz kutató vagy ki, hogy 25 ezer évenként a földön vannak kataklizmák és a tudósok szerint a következő holnap lesz valamikor. http://www.youtube.com/watch?v=P4lqeP3R3Cw 25-percnél kezdi mondani.
Énnem értek a födihez, ezért kérlek hallgasd meg és mond el hogy igaz-e amit mond.
Kérdésem másik része : Lehetséges-e az, most féretéve a Maya naptárat, hogy 21-én egy előre nem jelzett óriási természeti katasztrófa fog tőrténni és kihal az emberiség döntő többsége ?
Eszerint nem fenyeget semmi különös:
Azért a nasa szerintem hitelesebb forrás mint a youtube meg a "brit tudósok".
OK, most az érdekel, hogy amit mond a 25.percnél kataklizmákat az igaz-e tudományosan, mert ehhez nem értek. Másik kérdés is tudományos, hogy lehet-e olyan hatalmas méretű kataklizma 21-én, amiben RENGETEGEN meghalnak és nem lehet most előre látni.
Kérlek válaszoljatok ez tudományos kérdés
Nincs tudományos alapja.
Rengetegen bármelyik percben megahlhatnak, elég ha mondjuk elszáll egy vegyi üzem, vagy kitör egy járvány stb.
"vagy kitör egy járvány stb."
De egy napon belül kitőr és meghalnak tömegek ? Úgy értem, hogy tömegek kataklizmikus pusztulása lehetséges-e 21-én ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!