A tudósok szerint kataklizmák lehetnek 21-én? (video lent)
Azt mondja egy néprajz kutató vagy ki, hogy 25 ezer évenként a földön vannak kataklizmák és a tudósok szerint a következő holnap lesz valamikor. http://www.youtube.com/watch?v=P4lqeP3R3Cw 25-percnél kezdi mondani.
Énnem értek a födihez, ezért kérlek hallgasd meg és mond el hogy igaz-e amit mond.
Kérdésem másik része : Lehetséges-e az, most féretéve a Maya naptárat, hogy 21-én egy előre nem jelzett óriási természeti katasztrófa fog tőrténni és kihal az emberiség döntő többsége ?
Kedves Szép& okos kislány!
Van egy ajánlatom!
Amennyiben folytatod a hülyeségek megosztását, de mégis elmarad a világvége, a felemelkedés és a kataklizma, feljelentést teszek ellened a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőrkapitányságon rémhírterjesztés, pánikkeltés, közbotrányokozás vádjával.
Te végülis úgyis hiszel a világvégében, szerinted biztos eljön, akkor nincs vesztenivalód.
Áll az alku?
[Vonatkozik ez azokra is, akik reptoidos üzenetekkel zaklatnak...]
Na akkor lássuk csak...
"Szép& okos kislány kérdése:
A tudósok szerint kataklizmák lehetnek 21-én? (video lent)
Azt mondja egy néprajz kutató vagy ki, hogy 25 ezer évenként a földön vannak kataklizmák és a tudósok szerint a következő holnap lesz valamikor. http://www.youtube.com/watch?v=P4lqeP3R3Cw 25-percnél kezdi mondani.
Énnem értek a födihez, ezért kérlek hallgasd meg és mond el hogy igaz-e amit mond.
Kérdésem másik része : Lehetséges-e az, most féretéve a Maya naptárat, hogy 21-én egy előre nem jelzett óriási természeti katasztrófa fog tőrténni és kihal az emberiség döntő többsége ?"
A válasz: nem.
Csak nyugodtan. Aztán majd ne csodálkozz, ha megy a meghívó.
Ha gyámod van, akkor egyrészt ezen válasz alapján alapból ki kell téged tiltani az oldalról.
És attól függetlenül a gyámodat felelősségrevonhatják a hülyeséged miatt...
Na most... én 24 éves vagyok. A felhasználóneved 16 karakter. 24-16=8. A kérdésedben a 2es szám 4szer szerepel. 2x4=8. Ha ezt a két eredményt összeadjuk, az 16. Ebből rájöhetünk, hogy a világvége csak 1016-ban fog bekövetkezni. A világvége szó 9 betűből áll. Mikor ezt a sort írom 21:00 az idő. Azaz 9 óra. Ez nem lehet véletlen. Ez azt jelent, hogy a világvége 1016 9. hónapjában fog bekövetkezni. Na erre varrjál gombot!
Egyébként valószínű hogy tényleg van valami elmebetegséged ha ennyi negatív visszajelzésből sem jössz rá hogy amiben hiszel az egy 0 bizonyítékkal alátámasztott humbug.
"feljelentést teszek ellened a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőrkapitányságon rémhírterjesztés, pánikkeltés, közbotrányokozás vádjával. "
Ez nagyon durva, és kegyetlen. Úgy látom egy feljelentős vagy. Akkor légyszi mindenkit jelentség fel aki hisz a világvégében, és valamilyen fórumon elmondta a véleményét, újságcikkekre, vagy videókra utalva. De az igazi pánikkeltőket az újságírokat, videó készítői, akkor megússzak? Szerintem őket is jelentsd fel! El ne feledkezzél az utcai szóbeszédekről, pletykákról, hogy mindenki gondolatát ellenőrizni tudjad, mert ha valaki hinni mer a világvégében máris feljelented. Neked köszönhetjük majd, hogy soha többé nem lesznek világvége dátumok mert az ország többsége börtönbe lesz általad.
Ugye máris feljelentetted már a fórumozók többségét? Vagy csak fenyegetőzni tudsz?
Kedves 19. válaszoló!
Nem, nem vagyok "feljelentős". A kedves kérdező hónapok óta szennyezi az oldalt a sz_rral, amit megoszt velünk.
Az emberek egy része pedig retteg, mert itt a vég és ez egyáltalán nem normális. Sok országban [lásd Kína], a világvégével pánikoltatók ülnek szépen a sitten egymás mellett.
Nem ismersz, ne pattogj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!