Nanotechnológia a Pfizer vaccinában?
Kérlek, csak az mondja, hogy nem az, aki meg tudja magyarázni, hogy mit lát a videóban.
12
Nem írtam sehol sem, hogy tudom mi van benne, csak azt írtam, hogy valami olyasmi technológia van benne amiről nincs hivatalos info, tehát már csak ezért megér egy misét.
Jó lenne azért kideríteni mit adatott be magának úgy 5 milliárd ember, legalább így utólagosan.
"valami olyasmi technológia van benne amiről nincs hivatalos info"
Hát nézd, haver...
szóval, ezt a vakcinát (is) megvizsgálták millióan. Minden európai nemzet, kínaiak, oroszok, stb. tudósai. Meg még a hazai konkurrencia is.
Ha BÁRMI lenne benne, ami ilyen, ahogy mondod, az az első napon derült volna ki, már sok éve.
Arról nem is beszélve, hogy egy tudós NEM olyat mondott volna, hogy "valami nanotechnológia" - hanem megnézte volna, hogy az kb. micsoda, hogyan működik, mit csinál.
Végül: te miért egy kattintásvadász álhírgyár bulvár szennylapról szeretnél tájékozódni?
Szerinted mennyi esélye van, hogy ők igazat mondanak, és nem akarnak valami bolhát felfújni szenzációs elefántnak?
“ Én meg a faterod onnan tudom hogy hazudsz , különben nem lennél ostoba korlátolt a témában .”
Honnan tudod, hogy az vagyok, mikor ez az első kommentem? :) csak nem benézted ezt is? Magánlaborom van amúgy, senkinek nem dolgozom, nekem dolgoznak. Ennyit erről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!