Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mennyi annak az esélya, hogy...

Mennyi annak az esélya, hogy a 14,5 milliárd éves univerzumnak ami megalkotott minket ebben a 80 éves élettartamba(életunk) léteztunk?

Figyelt kérdés
jo tudom,hogy volt egy föld kezdet és egy ember avolucio, de akkor is ha belegondolok aaz univerzumba vagya végtelen multiverzumba elképzelhetetlen, hogy csak 80 év adatik meg,és a legfőbb kérdés méirt pont most? Kicsit ezo a kérdésem, de vannak itt ebben a kategoriában aki nyitottabb a végtelen létezésre és az örök életkörforgására,ezzel nem azt mondom, hogy reinkarnálodunk, de valaminek kellet lennie velem kapcsolatbana szuletésem előtt

2022. nov. 1. 11:49
A kérdező szavazást indított:
igen,én nyitott vagyok az örök létezésre
nem,csak is az van amit tudományosan meglehet magyarázni,teljesen elzárkozok az örök lét fogalmátol
6 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
18%
Pedig pont annak van valosagalapja: atlag par evtized es lampaoltas. Ha csakugy reinkarnalodnal, nyilvan emlekeznel az elozo eletedre. Mert a reinkarnaciohoz ep tudat kellene. De a halal pillanataban az, ami addig voltal, szerteillan az univerzumban. Igy tehat nincs kinek es hogyan ujjaszuletni.
2022. nov. 1. 12:47
 2/5 A kérdező kommentje:
azért az hogy szerteillan az egy kicsit erős🤣
2022. nov. 1. 12:54
 3/5 anonim ***** válasza:
59%

A galaxis 14 milliárd éves, nem az univerzum

Univerzum az kortalan

2022. nov. 1. 13:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
1. El vagy te tévedve. Rengeteg előző életbeli emlék előjöhet ebben az életben is, csak nem mindenkinek, mert kell hozzá egy tudati tisztaság, szint stb, illetve hipnózissal is elő lehet hozni. Nem véletlenül tény, hogy az agyunknak csak kis százalékát használjuk ebben az életben, miközben sokkal több van ott.. ezért nem emlékszünk mindenre a korábbi életekből, de bizonyos élmények, traumák is felhozhatják és a félelmek, amiket sehogyan sem tudsz megmagyarázni az aktuális életeddel, szintén előző életből származnak. Eleve mint társadalom, már nagyjából a 18-19. század óta egy kitalált rendszerben élünk, előre megírt oktatási rendszerrel, dogmákkal, normákkal és még sorolhatnám, amelyek mind azt segítik elő, hogy ne légy a teljes erőd és potenciálod birtokában, főként szellemileg..
2022. nov. 1. 13:38
 5/5 anonim ***** válasza:
A kérdés érthetetlen. De az biztos , hogy az emberek többsége idősebb mint az univerzum vagy inkább a világegyetem. Az utóbbi a helyes kifejezés.
2023. febr. 2. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!