Mit jelent: "csillagtudat"?
Bár nem 7# vagyok, de a vándor elnevezés lehet másként, de nekem is ismert.
A világegyetem létezésének a célja a közel végtelen válzozatosságban való fejlődés, a lehetőségek kibontakozása, a megismerés, a szabad akaraton keresztül.
Sok faj, miután meghaladta a fizikai anyagban létezés szintjét, utazik a világok között, megnéz és tanulmányoz más civilizációkat, az övékhez hasonló, vagy egészen eltérő fejlődési utakat. Néha csak egy-egy "egyed", néha egy csoport keres fel így világokat. Ezek a vándorok.
A vándorok néha leszületnek fizikai testben, a bolygón élő faj egyedeként ,alkalmazkodva-betartva az adott világ szabályait. Azonban ilyenkor rájuk is ugyanúgy vonatkozik a "helyi" törvény, nálunk pl nem hozhatja le a lélek a korábbii emlékeit, nem tarthatja fent teljes tudatos kapcsolatot az önvalóval.
Lehetőség van azonban bárkinek tudatosan áthatolni a fátylon, és visszaemlékezni az önvalójára -ez minden emberre érvényes a bolygón- és a konkrét céljaira, leckéire, ittléte okaira.
Korábban kaptunk arról információt, hogy az így itt lévő és leszületett vándorok száma milliós nagyságrendű, de csak nem sokkal több mint 10% képes áthatolni a fátylon, és visszaemlékezni részben vagy egészben, mert a földi élet annyira színes, sokrétű és sodró, hogy nagyon könnyen bele lehet feletkezni az emberi létbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!