Miben hisztek a lenti 3 közül?
Elképzeltem.
De attól még nem lesz az.
10
Ha a te világnézetedet egyik opció se írja le a három közül, akkor írd le, kíváncsian olvasnánk.
Szkeptikus vagyok és nem hiszek a természetfelettiben.
Nekem ez a világnézetem.
14. Senki nem kérte, hogy higgy. Abban “hiszel” amiben akarsz. De azt tartsd szem előtt, hogy nem a te hitedtől vagy hited hiányától válik bármi is valósággá/valótlanná. Bizonyos dolgok léteznek és jelen vannak, függetlenül tőled..
Illetve a saját szkepticizmusodat ne akard másra is ráerőltetni, mert az pont azt mutatja, hogy nem hagy hidegen az egész dolog és így próbálod tudat alatt magadat és a másikat is győzködni
És én ezt mivel asszertáltam?
"ti mindannyian őrültek vagytok, menjetek dolgozni."
Ezzel nem értettem egyet.
Szóval miért is győzködni tudat alatt téged?
Ronda félrereprezentálás ellen vagyok csak.
16
Sajnálom, ha megbántottak ezzel, csak poénnak írtam bele, arra utalva viccesen, hogy kb. annyira felesleges a topic kérdéseit járva mindenhová odakommentelni, hogy ti ebben nem hisztek, mintha valaki bemenne gyerektelenként a gyerekvállalás topicba, és minden kérdés alá csak azért is odaírná, hogy gyereket vállalni hülyeség.
Nem azért kommentelek be, mert butának gondollak, hanem én is szeretném tudni, hogy miért hisztek dolgokban.
Attól hogy ateista vagyok, még hiszek a természetfelettiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!