Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miben hisztek a lenti 3 közül?

Miben hisztek a lenti 3 közül?

Figyelt kérdés
2022. okt. 26. 16:44
A kérdező szavazást indított:
A testünk és az agyunk a hardver, a tudat a szoftver.
Az agyunk az univerzumot kitöltő tudatot szűkíti le a testünk pedig ennek a tudatnak a megnyilvánulása.
Szkeptikus vagyok, nem hiszek semmiben, ti mindannyian őrültek vagytok, menjetek dolgozni.
24 szavazat
1 2
 1/19 anonim válasza:
100%
Ajánlom, olvasd el az Isteni formula című könyvet. Elgondolkodtató.
2022. okt. 26. 16:53
 2/19 anonim ***** válasza:

Hát mindhárom olyan fura első hallásra.

Az agyunk az simán idegsejteket és egyéb sejteket tartalmaz, és a részünk, és agytevékenységet végez, de nem szűkít le semmit inkább csak egy hasznos szerv ami jó hogy kifejlődött :)

2022. okt. 26. 17:33
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Hat ha informatikus volnek, akkor en is ugy mondanam, ahogy a fenti peldaban a megfelelo valasz talalhato. Kb. igy is van, ez nem hit kerdese. A hardver fizikai tulajdonsagot jelol (test), a szoftver pedig szellemit (elme). Nincs ebben semmi ezoterikus dolog. Ez csupan egy viccesebb kifejezodese a tudomanynak.
2022. okt. 26. 18:02
 4/19 anonim ***** válasza:
A második amúgy jó feltételezésnek tűnhet, csak annyi hogy érzésre nem szűkít le az agyunk semmit alapból, max így vagy úgy használjuk.
2022. okt. 26. 18:13
 5/19 anonim ***** válasza:

Egyértelműen a második, mivel itt a 3D világában -ami a Föld bolygó- annyira besűrűsödött az anyag, hogy minden fizikai formát ölt, ami máshol, magasabb dimenziókban máshogyan nyilvánul meg - ott nincsen testet öltöt szellem (ember) hanem minden formák nélküli energiaként van jelen. És ez igazából már nem is csak egy teória vagy feltételezés, hanem tény.

Ennek megvannak az előnyei és hátrányai, az előny például az, hogy itt megélhetjük az érzékek örömeit és testi örömöket. Hátrány, hogy nem vagyunk olyan magas tudatszinten.

2022. okt. 26. 18:56
 6/19 A kérdező kommentje:

5

Igen, ebben hiszek én is. Erről hol lehet bővebben olvasni?

2022. okt. 26. 18:59
 7/19 anonim ***** válasza:
Lehet meg kell tanulnod angolul, bár van aki fordít ilyeneket de angolul azért több minden van fent, vagy más nyelveken.
2022. okt. 26. 19:36
 8/19 anonim ***** válasza:

5. vagyok

Igazából nem tudom, bennem ez csak így kialakult, így látom és érzem. Persze biztosan morzsákat olvastam már hasonlóról korábban, de sajnos pontosan nem emlékszem, hogy hol. Szerintem is vannak fent tartalmak akár YouTube-on angolul, de magyarul is, több oldalról megközelítve, csak a kulcsszavakat kell megtalálni:))

2022. okt. 26. 20:53
 9/19 anonim ***** válasza:

[link]

Ebben is volt valami erről azt hiszem, bár már régen olvastam nem emlékszem.

Valami ilyen volt hogy amit látunk az éppen hogy nem sűrűsödés az energiamezőben, hanem ritkulás, tehát az anyag az egy energiaszegény állapot vagy mi. Már elfelejtettem pontosan, de most megtaláltam pdf ben, én valami kölcsönkapott könyvben olvastam.

2022. okt. 26. 21:00
 10/19 anonim ***** válasza:
0%
Miért kell passzív agresszív szalmabábút állítani azok irányában, akik nem hisznek a badarságodban?
2022. okt. 28. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!