Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetne manipulálni a teret...

Lehetne manipulálni a teret és az időt?

Figyelt kérdés

Van egy anime ahol egy bizonyos karakter szemének van olyan képessége, hogy egy illúzión csalja csapdába az ellenségeit. Irányítja a teret az időt hatástalanítja az őt megtámadó személyeket. Lemásolja, visszatükrözi a támadókra a saját támadásait, jövőbe is lát vele.

Ez egy fiktív dolog, de én hiszek benne.

Létezhet a világon egy élő személy/ember aki képes volna erre? Mindig is csodálkozom, hogy az a világ ahol élek nem függ valakitől, aki irányít engem tudatosan.

Valamint mi van ha ez a karakter valahol tényleg él? (Szerintem ő létezik)

2022. okt. 23. 23:20
 1/4 anonim ***** válasza:
93%

"az a világ ahol élek nem függ valakitől, aki irányít engem tudatosan."

Dehogynem. Ott vannak a törvényhozók, akik irányítanak tudatosan. Így csináld, ezt ne csináld stb stb.

Amúgy jelenlegi tudományok szerint nem lehet manipulálni az idő múlását.

2022. okt. 23. 23:29
 2/4 anonim ***** válasza:
87%

Jóga siddhiknek olvasgass utána.

Vagy paranormális képességek.

Vannak erre jó külföldi fórumok, sokan írnak le saját tapasztalatokat.

2022. okt. 23. 23:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az alap kérdés közelebb áll ahhoz, amit el tudok képzelni, a leírásban konkrétabb, azt már nehezen, de ezt se zárom ki. Kiindulva magamból és szamos történetből, biztosan vannak olyan emberek akik nem “csak emberek”, hanem valamilyen úton módon hasonlóakra képesek, de ezt nehéz megtalálni illetve kitapasztalni na meg megtartani , pláne fejleszteni. A mai világ kb blokkolja ezt, ha valakinek lenne is képessége erre, vagy nem tudja meg sosem, vagy nem tudja fejleszteni, sem megőrizni . Ezáltal az emberiség kb 99%-a hülyeségnek tekinti, kineveti, vagy abszurdnak véli. Pedig ha sokan bele gondolnának ebbe, nem lehetetlen, de ehhez Mád felfogás kell :)
2022. okt. 24. 01:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
3. Dehogy nevető ki 99%, csak az, aki tudatlan. :)
2022. okt. 24. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!