Pusztán "jó hozzáállással" lehet manipulálni a szerencsét?
mentálisan tudod befolyásolni a sorsadat
fősikolán ismerkedtem meg ezzel részletesebben és az eredmény!!!
a szakdolgozatom egyedüliként dicséretet kapott amit a záróvizsgán is kiemeltek
a tételek pedig volt pár amit megtanultam minden tantárgyból és lám....csak is azokat húztam szintén elismerően nyilatkoztak rólam az értékelésnél a vizsgázstatók!!!!
és azóta is használom megvan mindenem ami kell csak tudni kell vele élni...
Nem, nem lehet.
Csak ha elkezded az ilyesmit utána a jó dolgokra figyelsz, és erre fogod. A rossz dolgokat meg szinte elrejted magad elől:D
Nem, ez nem erről szól. Ha ölbe tett kézzel üldögélsz, nem fog az öledbe hullani semmi, ha csak nincs konkrétan, a szó hagyományos értelmében vett disznó szerencséd (minden bizonnyal nem lesz).
A pozitív hozzáállást szó szerint kell értelmezni. Pozitívan állsz hozzá a dolgokhoz, tehát igyekszel mindenben a jót, a hasznosat meglátni, töretlen reménnyel és lelkesedéssel vágni bele a dolgokba, alapvetően jót feltételezni az emberekről, a rossz dolgokat, problémákat a lehető leghatékonyabban megoldani, leszűrni a tapasztalatokat és minél előbb magad mögött hagyni.
A változást alapvetően tehát nem a körülmények módosulása jelenti, hanem az, hogy te mit veszel észre belőlük, minek tulajdonítasz jelentőséget. Ez is egyfajta önszuggesztió, de nagyon hasznos és kellemes, bár igényel némi gyakorlatot és motivációt.
Ezt a hozzáállást azonban a környezeted is észreveszi, ha pozitívabb, kiegyensúlyozottabb, vidámabb vagy, az garantáltan vonzani és motiválni fogja a környezetedben élőket is, és másképp fognak hozzád állni azok is, akik nem ismernek, mert érződik rajtad ez az egész.
Ez egyáltalán nem konkrétan a pénzről szól, és én személy szerint például baromságnak és megtévesztésnek találom a Vonzás Törvényét, mert nem holmi misztikus energia varázsolja nekünk a "szerencsét", hanem mi magunk teremtjük meg a körülményeket, amik mások, vagy akár mi magunk szerencseként értelmezünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!