Miért agyat esznek a zombik? Honnan jön ez a feltételezés?
Figyelt kérdés
2022. okt. 23. 20:37
1/9 anonim válasza:
A zombik nem léteznek, így a kérdésed értelmetlen. Az emberi fantázia határtalan.
2/9 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem léteznek! Csak érdekel hogy ebben a FELTÉTELEZÉSBEN, hogy vannak zombik, miért agyat esznek. Legközelebb olvasd el figyelmesebben a kérdést mielőtt kommentálsz.
2022. okt. 23. 20:59
4/9 Darius- válasza:
Lattam azt a filmet én is, mar nem emlékszem a cimére.
Nem biztos megfelel a valosagnak, LEHET csak kitalaltak a filmkészitok ezt. Mert logikus, hogy az élo halottak szeretnének ténylegesen élové valni. De nem olvastam szakanyagban sehol, persze lehet ez csak az én hianyossagom.
5/9 anonim válasza:
Nem csak agyat esznek, hanem nyakat, karokat, vádlit, lábszárat, szóval végtagokat, de arcot, füleket is - szóval nem tudom, hogy milyen egysíkú zombi-filmeket láttál eddig, de ne vonj le belőlük téves végkövetkeztetéseket!
6/9 anonim válasza:
Van egy olyan mondás, hogy "A zombik agyat esznek. Te biztonságban vagy." De én sem tudom, hogy honnan ered.
7/9 anonim válasza:
Régebben láttam egy zombis filmet, már nem emlékszem a címére, abban azért ettek agyat, mert érezték, ahogy rohad el a testük, érezték a sérülésekeit, ez nevezhető fájdalomnak, és amikor agyat ettek akkor ez enyhült. Hogy miért, azt a filmben sem magyarázták meg.
8/9 anonim válasza:
A forgatókönyvírói fantázia terméke ez az elképzelés:
"The film...is known for introducing the popular concept of zombies eating specifically brains"
9/9 anonim válasza:
Itt a film amiről mindenki beszél, és ebben elmondja a zombi, hogy miért esznek agyat.
Sajnos magyar nyelven nem volt fent a jelenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!