Hogyan kell megidézni azokat a démonokat amik a Salamon kis kulcsaiban vannak(Lemegeton)?
Pl: Beelzebub, Asmodeus stb.
De igazából Clauneck kellene, mert Clauneck ről azt mondják, hogy segít meggazdagodni.
Tekintettel arra hogy a biblia válogatott hazugságok gyüjteménye, amit azért konstruáltak a keresztény egyház vezetői hogy uralkodhassanak az emberiségen, minden benne leírt dolog az igazságnak egy elképesztő mértékben eltorzított változata. Tehát ez egész egyszerűen nem igaz.
Ahhoz pedig hogy van pár elmeháborodott, aki mindent belemagyaráz abba, hogy miért éli ki beteges hajlamait másokon és adott esetben gyilkol ezek miatt, nincs köze Sátán atyánknak.
Pedig az emberáldozatok nem csak a Bibliában vannak benne hanem több okkult tanban és ókori babilóniai jegyzetből is megtudhatjuk hogy végeztek ilyen dolgokat sátánnak áldozatul.
Mivan ha én azt mondom hogy törvénybe kellene iktatni hogy az összes ilyen sátánistának aki gyerekeket öl csakhogy egy kis földi jóhoz jusson, le kellene vágni a fejét vagy valami hasonlót cselekedni velük mint ahogy a Mózesi törvényben van megírva?
A hozzászólásod első részére már reagáltam az elöző kommentemben.
A másodikra pedig nem tudom milyen választ vársz? Ha ezt mondod akkor ezt mondod. Ez miért kéne hogy bárkit is érdekeljen?
Pontosan ugyan ezt a kérdést hányszor akarod még kintenni?
Pontosan ugyan ezt a kérdést már feltették legalább kétszer az elmúlt hónapokban.
Na ne mond, hogy azokat nem dobta fel a gyk amikor ki akarod írni a kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!