Hogyan kell megidézni azokat a démonokat amik a Salamon kis kulcsaiban vannak(Lemegeton)?
Pl: Beelzebub, Asmodeus stb.
De igazából Clauneck kellene, mert Clauneck ről azt mondják, hogy segít meggazdagodni.
Ezen az oldalon csodálatosan le van írva hogyan szentelheted az életed Sátánnak, és csodálatos démonainak, akikkel karöltve harcolhatsz a szörnyeteg bibliai álisten ellen.
Ez ugye megvan?
14. Nem is csoda; hisz maga a Sátán is átváltoztatja magát világosság angyalává.
Ne foglalkozz a keresztények hazugság gyüjteményéből származó undormányokkal kérdező. Az agymosás, és az uralom eszköze a biblia, és csak a saját lényed degradálását éred el vele, ha komolyan veszed akár egy sorát is annak a förmedvénynek.
Dönts. Inkább szolga leszel a mennyekben, vagy úr a pokolban?
Nem is mondtam hogy keresztény vagyok. Mi oknál fogva titulált te engem annak?
Lenne egy kérdésem: ugye a Bibliából tudhatjuk hogy régen (csak régen?) voltak olyan “szekták” akik ember és csecsemőáldozatokat mutattak be baalnak, molocknak meg hasonló hamis isteneknek akik mögött ugye a sátán áll. Szóval az érdekelne hogy szerinted az rendben van hogy a földi javakért, gazdagságért, befolyásért ilyenfajta áldozatot vittek véghez?
Mese az egész, bla bla, de olvasd el rendesen mindkét könyvet (keys of solomon/lesser keys of solomon), és ne gyk-n kérdezz ilyeneket.
Olvass utána még a démoniológiának is, de rendes könyveket, ne weboldalakat meg fórumokat, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés.
Plusz ha alapból nem tudsz kommunikálni ilyen... dolgokkal...,akkor még ha meg is idézel egy démont, akkor sem garantált, hogy tudsz bármit is csinálni vele. Az ilyen okkultisták mint crowley ezért is vittek médiumokat a szeánszaikra, akik tudták közvetíteni, hogy mi történik. Persze egyedül is tudsz gyakorolni hogy jobb legyél benne, viszont annyi f..szt kell sz0pni azért hogy bármilyen eredményed legyen, hogy ennyi erővel elvégzhetnél egy mérnöki, pénzügy vagy programozás szakot, aztán abból is lenne pénzed. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!