Alakul ki olyan szuperképesség mint a pokemberber hogy valakit megcsip egy darázs vagy dongo akkor szarnyaink lesznek? Mert engem csipet meg dongo is meg szitakoto meg darazs is azt azota furcsa kepessegeim vannak. Bar ez butanak hangzik nektek...
Figyelt kérdés
2022. okt. 16. 04:28
11/20 anonim válasza:
Engem megcsípett egy pók. Várom a hatásokat.
12/20 anonim válasza:
Olyan, akkora szárnyad, ami elbír téged csak akkor nő, ha a Pegasus harap meg.
13/20 anonim válasza:
Akkor én miért nem vagyok szúnyogember?
14/20 anonim válasza:
#13: Szúnyogember vagy. Itt zizegsz és bosszantasz mindenkit.
15/20 anonim válasza:
Engem megcsípett a szúnyog, azóta is jó szívóképességeim vannak.
16/20 anonim válasza:
Azért, aki komolyan hisz ebben... ezek a rovarok csípéskor mérget fecskendeznek be, nem DNS-t.
Egy méregtől miért is nőne szárnyad, vagy bármilyen más szerved?
Lehet, hogy valaki élvezi, ha hülye lehet, de nekem ez elég furának tűnik.
17/20 anonim válasza:
30 év szüzesség után varázsképességeket kapsz a varázslottón. Olyan, mint egy kötvény.
18/20 anonim válasza:
Hat en nem kaptam, holott mar a 40-hez kozelebb vagyok.....
38F incel
19/20 anonim válasza:
@18
Akkor most már nyugodtan szexelhetsz
20/20 Cubina válasza:
Senki sem kérdezte eddig, de engem érdekelne, hogy milyen képességeid lettek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!