Mit csinálnak azokkal a szuperképességű emberekkel akiknek hatalmában van az időjárást,vagy a országok sorsát befolyásolni?
Semmit, mert ilyen emberek csak a filmvásznon vannak. Esőtànctól még sosem lett eső.
Javíts ki, ha tévedek, lehetőleg bizonyítékokkal.
Én sem gondolom, hogy léteznének szupererővel rendelkező emberek, de nem is zárom ki a lehetőségét. Felteszem, hogy te, a kérdező is elsősorban elméleti síkon tetted fel a kérdést.
HA egy ember ilyen képességekre tenne szert, azt biztos nem tudná magában tartani, bármilyen esküt, vagy fogadalmat is tetetnek vele. Emberek vagyunk, és minimum egy embernek kicsit hencegni akarunk azzal, ha valamiben elérünk a többiektől. És így a kormány is hamar tudomást szerezhetne róla.
Az, hogy hogyan reagálnának rá, az itt a kérdés. Mint ahogy azt sok filmben, és sorozatban(pl Stranger Things) is teszik, a valóságban is biztos vagyok benne, hogy eltitkolnák azt. Bármelyik országban is történne ilyesmi felfedezés, annak felfedésével veszélybe sodornák az egész világbékét, hiszen gyakorlatilag fegyverként használhatják az illetőt, és a nagyhatalmak támadását, és/vagy épp bekebelezését váltanák ki vele. Ami a "szuperhősünkre" vonatkozik, őt valószínűleg elrejtenék az emberek elől, eltusolnák, pl megrendeznék a halálát, vagy ilyesmi. Már csak kíváncsiságból is kísérletek alá vetnék, és próbálnák feszegetni az ereje határait, persze csak diszkréten.
Nekem ez az elméletem, de persze nekem is lehet, hogy csak a sok film miatt. Mindenesetre érdemes eljátszani a gondolattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!