A pápának vannak szuperképességei?
Először nevettem a kérdésen, de aztán elgondolkodtam.
Ukyeb láthatatlanná tévés meg hasonlókat biztos nem.
De gyógyítani, biztos tud.
Az a baj, hogy mi nem láthatunk bele a Vatikán működésébe, csak találgathatunk meg azt tudjuk, amit nyilvánosan tudni lehet. Az biztos, hogy a Vatikán rengeteg okkult iratot tart a zárt könyvtáraiban, jó eséllyel egy adag olyan könyv van a birtokukban, amit a nyilvánosság sosem ismert meg, mert több száz éve el van zárva.
Hogy a pápa kifejezetten használná-e ezeket, azt nem tartom valószínűnek. Szerintem a pápának így is elég dolga van, ő az egész katolikus egyház publikus arca, reprezentatív vezetője (ugye Jézus földi helytartója, ahogy szól is a cím). Én inkább úgy képzelném el, ha valóban folyik ott valami, hogy vannak titkos körök a Vatikán falain belül, akik szertartásokat tartanak különböző célokkal, ami épp az egyház érdekeinek megfelel.
A szuperképesség nekem elég vad kifejezés, de hogy okkultizmust gyakorolnak, úgy mindjárt elképzelhetőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!