Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit jelenthetnek az utóbbi...

Mit jelenthetnek az utóbbi időben soha nem látott módon megszaporodott égi jelek?

Figyelt kérdés

A mainstream média nem ad hírt róluk így azoknak szól a kérdés akik tájékozódnak azon kívül is. Pl. Japán : [link]

De számtalan világszerte, meg éjszakai világosság [link] és még sok sok sok dolog az utóbbi hónapokban.

2022. okt. 13. 09:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
45%
A kérdés elolvasása után másfél percig bámultam az eget,de semmi szokatlant nem vettem észre...hacsak...A szomszéd tetőn szokott ülni egy galamb,mindig 'arccal' felém-de ma reggel háttal volt.Gyanús...Nem szeretnék elhamarkodott következtetést levonni,további megfigyelés szükséges...
2022. okt. 13. 09:25
 2/12 anonim ***** válasza:
56%

Tegnap felnéztem az égre, de nem láttam a napot!!!! Komoly nem viccelek!!

Rövid ideig pánikba estem, azt hittem eljött a világvége vagy valami, de aztán rájöttem hogy csak este van.

2022. okt. 13. 09:27
 3/12 anonim ***** válasza:
45%
Ezek nem égi jelek. Nézz utána: HAARP, Blue Beam Project és társai.
2022. okt. 13. 10:10
 4/12 anonim ***** válasza:
62%
Közelít a vég. Ahogy a jelenések könyve is írja, az angyalok elkezdték megfújni a trombitát.
2022. okt. 13. 10:31
 5/12 anonim ***** válasza:
30%
Krisztus Urunk második eljövetele közeleg. Az ítélet napja a Bibliában ; egynépek támadnak egymásra (orosz-ukrán). Égi jelek: ufók, elon musk hűholdjai. A Sátán pecsétje,jele : covid oltás....
2022. okt. 13. 10:41
 6/12 anonim ***** válasza:
37%
bíden atomháborúval fenyeget. Már armageddonról hadovál az USA elnöke [link]
2022. okt. 13. 10:43
 7/12 anonim ***** válasza:
77%
Az ítélet lovasa közeleg. Imádkozzatok báránykáim
2022. okt. 13. 10:47
 8/12 anonim ***** válasza:
47%
Hiba van a mátrixban. Ez kivetitett világ. Az égbolt sem igazi. Egy hollogram szerű ízé.. Nem én mondom, ezt olvastam valahol. A "világ titkai" honlapon is ez van írva. Azt mondják a tudósok, hogy olyan sötétség vesz körbe minket, meg ufók sokasága, hogy ha ezt meglátnánk, meg őrülnénk. Nem tudom. Senki nem tudja az igazságot, hiszen az oda át van.
2022. okt. 13. 11:28
 9/12 anonim ***** válasza:
34%
8, Én pont erre gondoltam, amikor a Lapos Föld elméletet olvastam facén. Mert lehet hogy ez csak egy hologramm és akkor mégis Lapos a Föld ahogy a maják, aztétkok a Biblia a szabadkőművesek és a zsidók állítják. Akkor mivan?
2022. okt. 13. 12:00
 10/12 anonim ***** válasza:
52%
Ez az senki nem tudhatja.
2022. okt. 13. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!