Van itt a trollokon meg a szkeptikusokon bárki ebben a rovatban?
Én szkeptikus vagyok, de nem trollkodok.
Ezen a rovaton pedig nem elsősorban a kételkedést veszem elő.
Ez a rovat pont arra való, hogy a tudományba jelenleg nem, vagy rosszul beilleszthető dolgokat itt megbeszéljük, szóval szerintem ezt fölösleges megzavarni.
Egyetlen kivétel van: amit a tudomány EGYÉRTELMŰEN tilt. Na, azt azért én is leírom.
Engem érdekel valamennyire az ezotéria... annak ellenére, hogy a többségét nem hiszem el.
Na, akkor most mit csináljak?
Ezek a fajta emberek is keresik az igazságot, irigyek is kicsit, amiért másoknak vagy van megélt élménye, vagy rendelkezik bizonyos képességekkel, amit még most nem annyira ért a világ.
Másik részük is érdeklődik a téma felől, de bennük inkább düh van, amiért másoknak van sikerélményük ezekben a dolgokban és szétrollkodják a válaszokat vagy a kérdést.
Azt én is megfigyeltem hogy általában a hangulat miatt,ezeket alig törlik.Ellenben néha normális válaszok csak úgy eltűnnek, mert pár szkeptikusnak nem tetszik, értitek, egy ezoteria fórumon.
Na ez a vicc!
"irigyek is kicsit, amiért másoknak vagy van megélt élménye"
Nem irigylem, nekem is van.
"vagy rendelkezik bizonyos képességekkel, amit még most nem annyira ért a világ"
Ezt azért jó lenne bizonyítani, ami - a próbálkozások ellenére - még sehol se jött össze.
"Másik részük is érdeklődik a téma felől, de bennük inkább düh van, amiért másoknak van sikerélményük"
Az lehet, hogy van, csak sikerük nincs, szóval düh sincs bennem.
Na akkor most erre varrjál gombot.
Én a kategorianak megfeleloen irok mindig valaszokat. Mivel ez az Ezotéria, itt nem a bizonyitékokra kéne hagyatkozni. Szerintem sem kivancsiak az erre betérok arra, hogy milyen tények szolnak az uf-k, kisértetek, transz, csakrak stb. létezése ellen.
Aki erre kivancsi, az innen menjen el, ezzel egyetértek én is, egyéb kategoriakba.
Szoval aki nem hisz a masvilagban, a foldontuli nem érzékelheto dolgokban nincs amit itt csinaljon. Figyelmen kivul kell hagyni kommentjeit.
A szavazat, amirol irtal pedig nem feltétlenul mérvado, engem nem érdekel semennyire. Vannak itt ezotériaban jartas tagok, én nem annyira tartozok benne, lehet a feltett kérdésedben éppen nem voltak aktivak ezek a tagok.
Amugy vannak akik azért irnak itt, mert mindenhol irnak a helyezések, toplista stb. miatt. Altalaban ok a materialistak. Én 3 kategoriat latogatok rendszeresen, koztuk ezt, mertérdekel az ezotéria, tulvilag.
miért van ennyi ember aki nem hisz benne?
mert mindenki azt gondolja, hogy amiben hisz vagy tud az az igaz
viszont amikor elharapózik a konteó, akkor mire számítasz?
tapsra bizonyíték nélkül? 😂
Itt mindenre ráfoghatnád, hogy konteó.
A viselkedésetek kb. annak felel meg, mintha feljárnék a sütés-főzés kategóriába, és minden egészségtelen ételről szóló kérdés alá bekommentelném, hogy ne egyél ilyen xarokat. Mert az az én véleményem a témáról. Hiába nem az volt a kérdés.
Mivel itt a témák nagy része ténylegesen konteó (utána nézhetsz a definíciónak), ezért annak is fogjuk hívni.
"viselkedésetek kb. annak felel meg, mintha feljárnék a sütés-főzés kategóriába, és minden egészségtelen ételről szóló kérdés alá bekommentelném, hogy ne egyél ilyen xarokat."
"Mert az az én véleményem a témáról."
"Hiába nem az volt a kérdés."
Okés, ha legközelebb tudta kívül megmérgezné magát valaki vagy gyomorrontást kapna, akkor azt írom: "Nyeld le bátran pajti, nem lesz semmi gond :)".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!