Szkeptikusok erre mit léptek?NASA már 9 évvel ezelőtt bejelentette hogy kísérleteztek tér-idő kapuk nyitásával,és később ez lesz az alapja a mélyűri utazásoknak?
Pontosan kitudják számolni, hol nyílnak ilyen dimenziókapuk,értik a működésüket.
Akkor ha a Nasa már ilyen dolgokat tudott 9 éve, az oroszok és a kínai űrkutatás is tisztában van ezekkel az eredményekkel, esetleg ők is kísérleteznek már ilyen technológiákkal?
Bejelentették. Oké. Erről valami forrás? Továbbá forrás arról, hogy működik is?
Az örökmozgót is kéthetente találják fel csak a csúnya energiaszektor ellehetetleníti őket....
"Szkeptikusok erre mit léptek?"
Ez mit keres az ezoteria kategóriában?
Tudomány rovatba írtam ki, hogy tudományos okfejtéssel válaszolják meg.
Forrás?
Te állítod, hogy mondták, szóval jogos kérni hogy ezen állításod támaszd te alá.
Nasa oldalán pár kattintás és ott a tanulmány.
Ha már ilyen komoly emberek is válaszolnak, bár sajnálom hogy a tudomány kategóriából ide rakták ezt a kérdést, akkor csak meg lehet találni, ha én is ráakadtam.Pedig nem csillagász vagyok.
Ha pár kattintás akkor meg tudod keresni.
Vitakultúra része ha van egy állításod akkor azt ha "megtámadják" meg kell védened, vagy a vita erejéig elvetni.
Még egyszer kérlek megvédenéd állításod és megkeresnéd a cikket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!