Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szkeptikusok erre mit léptek?N...

Szkeptikusok erre mit léptek?NASA már 9 évvel ezelőtt bejelentette hogy kísérleteztek tér-idő kapuk nyitásával,és később ez lesz az alapja a mélyűri utazásoknak?

Figyelt kérdés

Pontosan kitudják számolni, hol nyílnak ilyen dimenziókapuk,értik a működésüket.

Akkor ha a Nasa már ilyen dolgokat tudott 9 éve, az oroszok és a kínai űrkutatás is tisztában van ezekkel az eredményekkel, esetleg ők is kísérleteznek már ilyen technológiákkal?

2021. júl. 7. 15:39
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Dr Tony Philips írta tanulmányt, aki a Nasa tudományos munkatársa.
2021. júl. 7. 16:43
 12/22 anonim ***** válasza:
72%

Rákerestem, mert most már engem is érdekelt a dolog. Ezt találtam:

[link]

Mondjuk ez messze van attól, hogy bármit is értenének belőle, vagy hogy egyáltalán tényleges tér-idő kapuk lennének.

2021. júl. 7. 16:53
 13/22 anonim ***** válasza:
72%

Adtál egy nevet. Remek. science.nasa.gov-on gyors kereséssel megnéztem cikkeit.

Nem láttam ilyen cikket 2010-2014-es tartományban tőle. Kiterjesztettem kicsit hátha nem pontosan 9 éve volt.

És egy megjegyzés: vitakultúrában nem elvárható másik fél keresse a te állításod igazolását.

2021. júl. 7. 16:56
 14/22 A kérdező kommentje:
Ha már átrakta pár tudós kollega az ezoteria kategóriába a kérdést, akkor nem kell annyira ragaszkodni a tudományos dolgokhoz.Nem?
2021. júl. 7. 17:03
 15/22 anonim ***** válasza:
87%

Ha #12 által Linkelt cikkre gondolsz azt írja, pont hogy nem tudják kiszámolni és sehol se említi hogy dimenziókapuk lennének.

Annyit ír a cikk, hogy a két mágneses tér határán keletkezhetnek olyan pontok melyeken a két égitest mágneses tere össze tud kapcsolódni. Ez mindenképpen érdekes, de eléggé elmarad attól amit írtál.

Kieg: nem Philips írta a tanulmányt, ő a cikket írta a weblapra.

2021. júl. 7. 17:10
 16/22 anonim ***** válasza:
15%

Mennyi itt a hulye. Azt hiszitek hogy minden megjelent NASA cikk már szkeptikusok ellen feldobo harci alakzat.

Egyrészt a NASA kutat sok időt mire egy dolgot sikerül megfejteni. Másrészt millió kütyüt meg cuccot használnak ahhoz hogy megtudjanak valamit. A holdra szállást sem egy évig hanem 10 évig tervezték. A vakcinát sem egy évig tervezték és nem 1 hónapig gyártották hanem sokkal több. A valóság lassú megvalósítás az elmélkedés még nem az elképzelt önmaga valóságát bizonyítja.

2021. júl. 7. 17:31
 17/22 Koplárovics Béci ***** válasza:
65%

"Szkeptikusok erre mit léptek?"

A miben szkeptikusok?

2021. júl. 7. 18:32
 18/22 anonim ***** válasza:
17%

Igenis nyitottak az oroszok dimenzióportált [link]

Ilyenkor egy szkeptikus köpni, nyelni nem tud!🤗

2021. júl. 7. 19:19
 19/22 anonim ***** válasza:
75%
#18 Ez ugyanaz az oldal, ahol arról írtak cikket, hogy egy terhes férfi madarat szült?
2021. júl. 7. 19:35
 20/22 anonim ***** válasza:
75%
#18 Kijavítanálak, egy értelmes ember köpni-nyelni nem tud a döbbenettőo egy ilyen agyament kreálmány olvasása közben.
2021. júl. 7. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!