Szkeptikusok erre mit léptek?NASA már 9 évvel ezelőtt bejelentette hogy kísérleteztek tér-idő kapuk nyitásával,és később ez lesz az alapja a mélyűri utazásoknak?
Pontosan kitudják számolni, hol nyílnak ilyen dimenziókapuk,értik a működésüket.
Akkor ha a Nasa már ilyen dolgokat tudott 9 éve, az oroszok és a kínai űrkutatás is tisztában van ezekkel az eredményekkel, esetleg ők is kísérleteznek már ilyen technológiákkal?
Rákerestem, mert most már engem is érdekelt a dolog. Ezt találtam:
Mondjuk ez messze van attól, hogy bármit is értenének belőle, vagy hogy egyáltalán tényleges tér-idő kapuk lennének.
Adtál egy nevet. Remek. science.nasa.gov-on gyors kereséssel megnéztem cikkeit.
Nem láttam ilyen cikket 2010-2014-es tartományban tőle. Kiterjesztettem kicsit hátha nem pontosan 9 éve volt.
És egy megjegyzés: vitakultúrában nem elvárható másik fél keresse a te állításod igazolását.
Ha #12 által Linkelt cikkre gondolsz azt írja, pont hogy nem tudják kiszámolni és sehol se említi hogy dimenziókapuk lennének.
Annyit ír a cikk, hogy a két mágneses tér határán keletkezhetnek olyan pontok melyeken a két égitest mágneses tere össze tud kapcsolódni. Ez mindenképpen érdekes, de eléggé elmarad attól amit írtál.
Kieg: nem Philips írta a tanulmányt, ő a cikket írta a weblapra.
Mennyi itt a hulye. Azt hiszitek hogy minden megjelent NASA cikk már szkeptikusok ellen feldobo harci alakzat.
Egyrészt a NASA kutat sok időt mire egy dolgot sikerül megfejteni. Másrészt millió kütyüt meg cuccot használnak ahhoz hogy megtudjanak valamit. A holdra szállást sem egy évig hanem 10 évig tervezték. A vakcinát sem egy évig tervezték és nem 1 hónapig gyártották hanem sokkal több. A valóság lassú megvalósítás az elmélkedés még nem az elképzelt önmaga valóságát bizonyítja.
"Szkeptikusok erre mit léptek?"
A miben szkeptikusok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!