Van itt a trollokon meg a szkeptikusokon bárki ebben a rovatban?
Az értelmes válaszokhoz értelmes kérdés is kéne.
Ha értelmetlen hülyeséget kérdezel, ne lepődj meg, ha
- értelmes választ kapsz, de olyat, ami neked nem fog tetszeni (pont azért, mert értelmes, te meg marhaságot kérdeztél)
- olyan hülyeséget kapsz válaszként, ami a hülye kérdésre dukál.
Szia!
Én itt vagyok.
Sajnos egyet kell értenem veled, mert rengeteget romlott a színvonal.
Tele van unatkozó és rosszindulatú emberekkel a gyakori és nem csak ebben a rovatban, hanem úgy mindenhol és bárhol!
Tök mind1, hogy miről, milyen témában és milyen kérdést írsz ki, azonnal beleköthetnek és bele is kötnek.
Én simán kirúgnám az ilyeneket, de ezeket bezzeg nem tiltják ki!
Ez van!
Az igazság meg odaát.
Nekem is hiányzik, hogy senkivel nem lehet megbeszélni az érdekesebb témákat, mert mindig jön egy idióta, aki leugat, hogy az nem létezik, az hlyeség, te hlye vagy, csak ő a helikopter, meg a doktor gőg, aki még viselkedni sem tud.
És ezek szépen felpontozzák egymást, a hasznos válaszokat meg le.
Így szépen lassan elmegy a normális emberek kedve a fórumozástól, míg végül majd csak a legalja marad itt, meg a reménykedők.
Jó érzés, hogy azért még van, akit ez szintén bánt és nem vagyok vele egyedül.
"Hova érdemes menni, ahol tényleg lehet spirituális témákról beszélgetni hozzáértőkkel?"
Na, ez az, amit én is szeretnék tudni!
Totál xar, hogy semmi ilyesmit nem lehet senkivel megbeszélni nyugodtan.
Fénybenjáró Themisztoklész válasza:
Szia!
Fénybenjáró Themisztoklész vagyok. Igen, vagyunk még itt, kevesen de áldozatos munkánkkal tisztelgünk az igazság oltárán!
Üdvözlettel, Fénybenjáró Themisztoklész
Grimfox hozzászólásai mindig értelmesek, nekem is nagyon tetszenek, és nagyon rikat, hogy le van pontozva, pedig nem troll, és nem szkeptikus. De sajnos a többség pont olyan, ahogy megfogalmaztad.
Bár azt hozzá kell tennem, hogy a new age-esek is csak rontanak a színvonalon, sőt, meg merem kockáztatni, hogy sok ember miattuk nézi totál hülyének azokat, akik hisznek az okkult cuccokban.
6#, grimfox válaszai rettenetesen rotkán jók. Edidg életemben 2 olyna választ láttam tőle, ami őszintén azt mondhattam, hogy ez jó, nem kívántam, hogy bár ne írta volna le.
Egyszer találtam egy discord szervert, ami állítólag spiri volt, de mindenki csak 'scan my chakras', scan this scan that.
Rohadt unalmas volt. Hiába volt, hogy leírtam mit érzek, merre kéne haladni, tipikus babyloni átlagemebrek voltak spiri köntösben, semmi fejlődési vágy.
Pedig jó lenne egy igaz közeg.
Gyakoriról nem tudok nyilatkozni. Sose nézem a pontozást, és sose megyek vissza kérdésekhez. Azt tudom, hogy évekkel ez előtt mindig le voltam pontozva, ami ugye jót jelent ezen a bolygón. Nem tudom most mi lehet, de valószínűleg rosszabb a helyzet.
"Mivel az ezoteria baromsag, igy nem tudom, hogyan kellene reagalnom."
Hát, például úgy, hogy akkor nagy ívben elkerülöd !!!!!!!!!!!!!!!
Pl.Ha én azt gondolom, hogy a foci baromság, nekem eszem ágában sem lenne odamenni egy focis fórumba, hogy ebbéli véleményemet odaxarjam.
Kettes nagyon szépen leírta mi van itt. Én ritkán írok ki kérdést, meg ritkán is válaszolok kérdésekre, pontossan ezek miatt. Mondjuk az én kérdéseimet egyébként sem mimdig tudják megválaszolni.
Nekem is jó lenne néha valakivel megbeszélnem a dolgaim,de nincs kivel sajnos.
Ha valaki tudja hova érdemes menni,írja már meg nekem is, akár facebookon is lehet, vagy ha esetleg valaki tud olyan csoportot, ahol csak látók vannak annak is nagyon örülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!