Nem értem,ez hogy lehetne lehetséges?hiszen mi alakítjuk a jövőnket.
De már nekem is volt olyan hogy álmodtam olyat ami később megtörtént.Nem deja vü érzés.Hanem konkrétan a jövőbe álmodtam.De akkor ezek szerint mindenképp bekövetkezik a dolog,mert előre megvan írva a jövő.
Igen, előre meg van írva a jövő. A sorsát senki el nem kerülheti. És a jövő bekövetkezik. Ez tuti.
2010. szept. 26. 20:17
2/13 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Én úgy tapasztaltam, hogy a két elv "ötvözete" alakítja a valóságot, azaz van sok lehetőségünk a döntésre, változtatásra, de vannak olyan eseménysorok, amelyek nagy valószínűséggel bekövetkeznek, szinte "bármit" teszünk. (Mivel általában nem látjuk pontosan előre a jövőt, nem is szoktunk ellene válaszlépéseket tenni.)
2010. szept. 26. 20:38
3/13 anonim válasza:
Szerintem igen. Van Tibetben egy kolostor, ahol ha bemész, megmondod a neved, akkor hoznak egy levelet és arra van állítólag megírva mindenkinek a sorsa. Ezzel anno a tévé is foglalkozott. A riporter saját levelét kérték ki és mondta a riporter, hogy olyan dolgokat megmondott a felolvasó a múltjáról is, amit nem is tudhatott. És hogy melyik szervével volt baja, de a jövőben meggyógyul, stb...
2010. szept. 26. 20:40
4/13 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy van változtatási lehetőségünk.
Tegyük fel, hogy tudnád, hogy ötösre sikerül a következő vizsgád, készülnél annyit, ha tudnád előre, mint úgy, hogy nem tudod, hogy mi lesz az eredmény? Valószínűleg nem, hiszen "megmondták, hogy sikerül", és akkor lehet, hogy pont ezért mégse sikerül vagy gyengébben sikerül, mert nem készülsz rá annyira, mert könnyen veszed. Viszont ha azt mondják meg előre, hogy mik lesznek a vizsgakérdések, akkor rákészülnél azokra, és emiatt jól sikerül majd.
2010. szept. 26. 20:52
5/13 anonim válasza:
ja azvan megírva hogy megszületsz és meghalsz, ha meglenne írva akkor semmitse csinálnék egész nap, szétdrogoznám az agyam stb, mert a sors megvan írva és ezen nemlehet változtatni akármit is csinálsz..áh. de ha nemcsinálom ezeket akkor már tökmás a helyzet, ez nincs megírva, te magad alakitod nincs eldöntve
2010. szept. 26. 20:54
6/13 anonim válasza:
igen meg, ezért van ami ellen tehetsz és van ami ellen nem!
jóslásnál pl. ami ellen nem tehetsz, annak a pontos időpontját se tudod, és ma se lennél okosabb, hogy kerüld el az ilyen sorszerű eseményt, amit a múltban se tudtál...
2010. szept. 26. 21:00
7/13 Plaga válasza:
Nincs megírva, hanem hatások és ellenhatások végtelen sorozata. Meghatározott időnként minden megismétlődik az univerzumban, rengeteg ciklus keresztezi egymást. Ugyanígy van az előre leírt sors is, csak nagy vonalakban beszél az életetekről. Már megtörtént sokszor, ezért írták le, kimerítették a lehetséges emberi sorsokat. A teljes jövendőt ki lehet találni, de csak tökéletes logikával lehetséges, ami senkinek nincs. Nem meglepő dolog a jövőről álmodni, de lehet ez csak egybeesés és teljesen más okból történt meg. Álmunkban olyan logikát követünk, amit ébren nem érthetünk.
2010. szept. 26. 21:05
8/13 anonim válasza:
A jövőd gerince van csak megírva, a többit te formálod.
Mondjuk hogy itt meg ott fogsz élni valameddig de utána akkor is haza mész idővel.
Mindegy hány lánnyal voltál akkor is ez a lány lesz a feleséged. De szerintem minden mást te formálsz, igényességed, kocsid, lakásod.
2010. szept. 26. 21:44
9/13 anonim válasza:
Ez egy nagyon jó kérdés....
Nem tudni,hogy meg van-e írva előre,de véletlenek nincsenek!!
Ha édesanyám márciusban nem mondja azt,hogy vérvétel másnap,akkor valószínűleg már veseelégtelenségben meghaltam volna.Annyira hírtelen felmondta a szolgálatot (2hét).De már majdnem teljesen meggyógyult.
Édesapámnak szívinfarktusa volt.Bevitték korházba és magára hagyták,mig a papírokat rendezték,feküdt 1 ágyon és egyszer csak felakadt a szeme és leállt a szíve.Az egyik barátja épp mellette állt aki riasztotta az orvosokat és így túlélte.Kérdem én mi van ha nincs ott??Akkor vége...de valaki úgy akarta,hogy épp ott legyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!