Srí Chinmoyéhoz hasonló tudatossággal rendelkező személy kicsoda Magyarországon?
#37. Kunónak csak egy videójába néztem bele. Annak az elején belezavarodott szavakba és nekem nem tűnt kiegyensúlyozottnak. A témában pedig nem tűnt kompetensnek.
Persze, lehet, hogy én tévedek.
Srí Chinmoyt sem igazán ismerem, csak régebben láttam 1-2, talán 3 videót, ami afféle interjú volt, illetve ő beszélt magáról.
Tehát tényleg nem ismerem sem a munkásságát. Könyveit sem olvastam.
Ama néhány videó tartalma meggyőző volt. (De mint írtam, azokat régebben láttam, jó pár évvel ezelőtt és fogalmam sincs, hogy mi volt azok címe.)
Gunagrihát sem ismerem, bár pár előadását meghallgattam. Az egyikben elmondott egy történetet, amely kapcsolódott Srí Chinmoyhoz. Abból is azt szűrtem le, hogy Srí Chinmoy tényleg tudó volt.
És hogy is mondjam... Ha pl vki meg szeretne tanulni vmit, akkor ugye olyasvalakit választ tanítónak, aki többet tud, mint ő maga.
Plusz vannak, akik fel tudják emelni mások tudatosságát. Vannak, akik TÉNYLEG be tudnak avatni.
Ez pedig Kunóé. Fogalmazd meg a kérdéseidet, tedd fel mindkettejüknek és meglátod melyik jön be jobban.
Mindketten tartanak elvonulásokat, előadásokat, de a Kuno lehet nem vállal egyénit.
Majd írd meg közben az eredményeidet ha van kedved, minket is érdekel.
Egyébként Kunonál néha a megfogalmazás nehézsége nem azért van mert nem tudja mit akar mondani.
Köszönöm a linkeket.
Amikor régebben kerestem Kata e-mail-címét, akkor nem volt fent a honlapon.
Köszi Kunó elérhetőségét is, nem hiszem, hogy felveszem vele a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!