Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Srí Chinmoyéhoz hasonló...

Srí Chinmoyéhoz hasonló tudatossággal rendelkező személy kicsoda Magyarországon?

Figyelt kérdés

2022. okt. 1. 09:09
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
Fekete Kata
2023. ápr. 23. 21:31
 12/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Az e-mail-címét meg tudod adni?
2023. ápr. 24. 11:37
 13/48 anonim ***** válasza:
A youtubeon megtalálható, sajnos nem tudom én sem így csak keresve. De egész biztosan megtalálható. Ha jól emlékszem naturmagazin-nak hívják a weboldalát.
2023. ápr. 24. 19:39
 14/48 anonim ***** válasza:
Bár azt hozzáfűzném Srí Csinmoy-t nem ismerem eléggé ahhoz hogy tudjam milyen szinten van, és Fekete Kata is sok tévedésen megy keresztül, vagyis nem mindig hiteles, ennek ellenére átlagember sokat tanulhat tőle, 10 év múlva még többet.
2023. ápr. 24. 20:32
 15/48 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen.
2023. ápr. 24. 21:41
 16/48 A kérdező kommentje:

#13, #14. Oké, köszi! Én sem igazán ismerem Srí Chinmoyt, de régebben láttam vele készült interjút, csak rövidet, de úgy éreztem, hogy hiteles.

Esetleg nézz meg róla pár videót.

2023. ápr. 24. 21:46
 17/48 anonim ***** válasza:
Rendben, bár csak magyarul tudok.
2023. ápr. 24. 22:21
 18/48 anonim ***** válasza:
Amit én láttam, az vagy feliratozva volt, vagy valahogy le volt fordítva. YouTube-on.
2023. ápr. 25. 03:48
 19/48 A kérdező kommentje:

#17. Nem vagyok egy nagy Srí Chinmoy ismerő, csak pár videófelvételt láttam róla régebben, rövideket.

Fekete Kata e-mail-címét már régebben is kerestem, de nem találtam meg. De lehet, hogy már mindegy.

Azért, ha megtalálod, megköszönöm, ha elküldöd privát üzenetben. Köszi!

2023. ápr. 25. 05:43
 20/48 anonim ***** válasza:
76%
Azt mondanám ezek a tanítók ugyanannyit hátráltatnak mint segítenek, bár nem tehetnek róla. Lehet hogy 10 ezerből egy képes csak ráérezni amire utalnak. Olyasmi ez mint amikor a kutyának mutatsz valamire de csak az ujjadat figyeli, mert a szót nem érti. Az ember pedig a szóra figyel ami olyan dologra próbál mutatni, ami elkerüli a figyelmünket, és minél jobban akarjuk észrevenni annál messzebb kerül, miközben végig ugyanott van. Nekem az a meglátásom ilyen tanítókat az keres akiben felébredt a szikra, egy ráérzés, de az ilyenek már mindegy tesznek, mert a folyamat elindult, tanító nélkül is végbemegy, mert már elkezdődött. Ilyenkor szinte minden csak hátráltat, még egy tanító is, akkor is ha arra mutat ami elkezdődött, mert a képzelődések ekkor még elvonják a figyelmet. Időbe kerül mire a szavakat, és gondolatokat a csend követi képzelődés helyett.
2023. ápr. 25. 09:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!