Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért tartjuk félelmetesnek a...

Miért tartjuk félelmetesnek a halált, vagyis miért tartunk a nemlétbe kerüléstől?

Figyelt kérdés
Nemrég volt egy álmom, hogy bombákat dobtak le, és menekültem, de nem sikerült elfutnom, a bombázás engem is elért. Hirtelen elsötétült minden, és tudtam, hogy pár másodperc múlva úgymond lekapcsolják a villanyt, és megszűnök létezni. Aztán felriadtam az ágyban, és szembesültem vele, hogy csak álom volt. De másnap is rossz kedvem volt miatta.
2022. szept. 27. 20:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
54%
Nem tudom. Ti tartjátok annak, magatoktól kérdezd.
2022. szept. 28. 11:45
 12/14 NTBS ***** válasza:
Mert nem ismerik.
2022. szept. 28. 15:17
 13/14 anonim ***** válasza:
44%
A nemlétünket megszakítjuk egy ici pici ideig a létünkkel. Úgy látszik lenni jobb, akárhogyan is, mint nem lenni.
2022. szept. 28. 22:10
 14/14 Darius- ***** válasza:

Kivétel ez alol, akik maguk akarnak meghalni.

Az ismeretlen mindig ijeszto lehet, parhuzamot lehet vonni a sotétséggel, nyilvan aki szeretné folytatni az életét az fél attol, ha az elvész.

2022. szept. 29. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!