Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Làtott màr valaki hasonlòt ?

Làtott màr valaki hasonlòt ?

Figyelt kérdés
Tegnap èjjel felèbredtem .A szobàmban soha nincs teljesen sötèt ,mindig ègve hagyok egy kicsi èjjeli làmpàt. Mikor vissza csuktam a szemem elkezdett kavarogni előttem a tèr,olyan volt minfha folyt volna,aztàn egy csodàlatos fehèren vilàgìtò gömböt làttam . A gömb közepèn egy rombusz volt ès körülötte is rombuszok ,de egyre kisebbek ,mint egy mandala úgy nèzett ki ,annyi különbsèggel,hogy ez mozgott,fènyből volt ès vàltoztak benne a mintàk. Ebben a gömben volt valaki !? Beszèlt hozzàm ès azt mondta ,hogy nagyon szeret engem.

2022. szept. 27. 20:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
60%

10 # ha komoly a kérdésed, szívesen válaszolok.

Igen, sokan játszani vannak itt, a jelenleg emberként élők egy jelentős része az inkarnáciokba zártan járja a fejlődés és megismerés, megértés és döntés útját. Pár életet, vagy pár tucat életet leélt lélektől senki nem várja el, hogy komolyan foglalkozzon a meditációval, vagy belső késztetése legyen a teremtővel való kapcsolatra, szuper ha ezt teszi, de nincs noszogatás ha nem.

Sok százmillió lélek van lent emberként leszületve magasabb szintekről, akik már réges rég "kijárták ezt a szintet", de nagyon nagy vágy van bennük az önzetlen segítésére más fejlődő fajoknak és lelkeknek. Ők vállalják hogy leszületnek, (rájuk is érvényes a felejtés, bár ők könnyebben át tudnak hatolni a fátylon, és juthatnak korábbi emlékek szilánkjaihoz, vagy benyomásokhoz) és megpróbálják visszanyerni "önmagukat" majd életükkel, munkájukkal növelik a világban a pozitivitast, kompenzálják a negatívitást, de végig törekedve hogy ne sértsek meg az emberiség szabad akaratát.

Az esetek többségében nem sikerül visszanyerni a "öntudatot", túlságosan színes és izgalmas ez a világ, könnyen el tudja ragadni az érzékszerveinken keresztül a tudatot. Néha vannak beépített katalizátorok, amik a belső keresésre inspirálják az embert, vagy társai, ha tehetik meglátogatják, és köszöntik, keresésre bíztatják.

2022. szept. 28. 17:32
 12/13 anonim ***** válasza:
63%
Mindenképpen pozitív volt az, amit láttál. Ez rendkívüli dolog, örülj neki nagyon. Vagy egy régen meghalt szeretted volt, mama, dédi, stb. Vagy angyali jelenés volt.
2022. szept. 29. 00:00
 13/13 Darius- ***** válasza:
66%
Sok energia osszesurusodve. Ezt viszont egy szellem hozta létre.
2022. szept. 29. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!