Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Làtott màr valaki hasonlòt ?

Làtott màr valaki hasonlòt ?

Figyelt kérdés
Tegnap èjjel felèbredtem .A szobàmban soha nincs teljesen sötèt ,mindig ègve hagyok egy kicsi èjjeli làmpàt. Mikor vissza csuktam a szemem elkezdett kavarogni előttem a tèr,olyan volt minfha folyt volna,aztàn egy csodàlatos fehèren vilàgìtò gömböt làttam . A gömb közepèn egy rombusz volt ès körülötte is rombuszok ,de egyre kisebbek ,mint egy mandala úgy nèzett ki ,annyi különbsèggel,hogy ez mozgott,fènyből volt ès vàltoztak benne a mintàk. Ebben a gömben volt valaki !? Beszèlt hozzàm ès azt mondta ,hogy nagyon szeret engem.

2022. szept. 27. 20:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
51%

Néha egy-egy ember beszámol hasonló fénygömbök megjelenéséről "köszönéséről", de ilyen konkrét esetet még nem hallottam.

Nem ijesztett meg a látvány? Kellemes érzés volt?

Úgy gondolom a "rokonok" jöttek köszönni az éppen inkarnációban lévő testvérüknek, kihasználva valami olyan pillanatot, amikor ez lehetséges volt, és amilyen nem gyakran van.

2022. szept. 27. 20:51
 2/13 A kérdező kommentje:

1#

Màr hozzà szoktam a hasonlò làtvànyokhoz,de ilyet konkrètan mèg nem làttam. Ès mièrt pont rombusz volt benne ? Az energiàja csodàs volt,szeretetet èreztem.

2022. szept. 27. 21:32
 3/13 anonim ***** válasza:
46%

Ezt inkább az álomfejtésbe tedd.

Nagyon izgalmas látvány lehetett, mennyire tetszett?

2022. szept. 27. 21:32
 4/13 anonim ***** válasza:
48%

Nem tudom miért rombusz, nem vagyok járatos az 5d-s létezés geometriájában.....lehet nem "csak" rombusz volt, de számunkra így lehetett lefordítani.

A kör sem "csak" kör már a 4d és 5d-ben.

Szuper ha rendszeresen van ilyen élményed, akkor viszont ebben van egy szelíd noszogatás is a keresésedre, a spirituális fejlődésedre.

Meditálni szoktál?

2022. szept. 27. 21:40
 5/13 A kérdező kommentje:

3# Ez nem àlom volt,teljesen magamnàl voltam. Gyönyörű volt,főleg,hogy vàltoztak benne a mintàk ès mèg közben maga a gömb is forgott előttem.

4# Ilyen gömböket ritkàn làttam ès fehèr fènyből ez volt az első.

Igen ,a mintàk tènyleg vàltoztak benne, a rombusz is nèha egyenes oldalú volt nèha meg hajlìtott. Aztàn volt, hogy a rombusz elvàltozott valami fura 4 szifmù viràg fèlère.

Igdn règen meditàltam sokat ,de 2 ève nagyon elhanyagoltam.

2022. szept. 27. 22:05
 6/13 anonim ***** válasza:
63%

Tekintsd ezeket szeretetteljes emlékeztetésnek, hogy nem játszani jöttél le.

Ezek sosem öncélú megjelenések.

Csak javasolhatok, de a meditációkat érdemes lenne rendszeressé tenni, és álomnaplót vezetni -ha esetleg nem lenne ilyened :)

2022. szept. 27. 22:11
 7/13 anonim ***** válasza:
36%
Velem egyszer volt ilyen, de akkor nagyon rossz gyomorrontásom volt és félálmomban történt.
2022. szept. 28. 09:25
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat!

Álomnaplóm volt egy darabig, aztán megsemmisítettem. A fontos dolgokat eraktároztam magamban,igaz így nem tudom mi melyik nap vagy melyik évben történt, de szerintem az idő nem is fontos.

Tudmom, hogy igazad van és megint meditálnom kellene,de azért hagytam abba, mert teljesen kiszakított a fizikai valóságból és én ezt most nem tehetem meg. Sajnos nem találtam meg a közép utat azt hiszem. Mondjuk attól, hogy nem meditálok így is látok napi szinten, csak nem mindig olyan intenzíven, mint régebben.

Látom, jól lepontoztak téged, ehhez bezzeg sokan értenek itt hogy nyomkodják az X et, de a kiírt kérdéshez hozzá szólni már nem tudnak.

2022. szept. 28. 09:28
 9/13 anonim ***** válasza:
60%

Ez egy igazán nagy dilemma mindenkinek -legalábbis a keresőknek-, hogyan találja meg a helyes arányt a materialista világban létezés, a mindennapi harcok, a létfenntartás mellett a spirituális fejlődéshez.

A középút helyes törekvés, megpróbálni megtalálni valamilyen egyensúlyt, bár a világ néha eléggé ez ellen dolgozik, de ez ilyen.

Igazad van, ha néha "muszájból" szünetet tartasz, nagyon el lehet távolodni a "valóságtól".

Valamilyen pici mértékben javasolt a spirituális gyakorlást akkor is folytatni (reggeli vagy esti rövid meditáció) ha inkább az "Életre" kell nagyobb hangsúlyt fektetned, hogy elkerüld a határozottabb jelzéseket-emlékeztetőket önmagadtól önmagadnak.

Sok sikert 🙏

Jaja, a lepontozás a játék része :)

2022. szept. 28. 09:45
 10/13 anonim ***** válasza:
26%

6# "nem játszani jöttél le."

Miért a többiek játszazni jöttek ide? 😁

2022. szept. 28. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!