Ez valóban igaz lehet?
Figyelt kérdés
Tegnap éjjel,nem tudtam aludni és azt olvastam ha nem tudsz aludni azért is lehet mert ilyenkor isten várja hogy beszélj vele,imátkoztam és utána elaludtam. Lehet tényleg isten várta az üzenetem?2022. szept. 26. 07:21
2/4 Grimfox válasza:
Nem, de valószínű, hogy az imádság meg tudja nyugtatni az elmédet annyira, hogy el tudj aludni utána.
Ha isten mindentudó, akkor nem kell imádkozni, hogy megkapja az üzeneted. Pontosan tudja. Nem fog emiatt álmatlanságot okozni neked.
3/4 anonim válasza:
Nem, nem vagyok istenhívő és jókat alszok.
4/4 anonim válasza:
Hit. Szerintem ennyi.
De legközelebb (holnap reggel) én is kipróbálom. Hátha nem kell altatót bevennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!