Valóban feloszlani készül az LMP? Az origón ezt írják.
Figyelt kérdés
2018. dec. 30. 12:16
2/8 anonim válasza:
A következő választásokig biztosan megmarad, mivel addig jár nekik a pénz. Utána ha meglesz a parlamenti küszöb, akkor marad, ha nem akkor megy a levesbe. Ugyanez lesz a jobbikkal is 1-2 cikluson belül.
3/8 anonim válasza:
Az Origó nem mérvadó. Leggyakoribb témái:
- Ellenzéki pártok lejáratása.
- Migránsokkal való riogatás.
- Sorossal való ijesztgetés.
- Fedélzeti kamerás videók.
- Pucér nők.
Csak onnan tudom, hogy a Freemail mindig oda irányít, ha kilépek. Szánalmas az az oldal.
4/8 Koplárovics Béci válasza:
Az origo tipikus példája annak, hogy bármit le lehet írni, tökmindegy, hogy van-e benne akármennyi igazság. A lényeg, hogy a hívek mit hisznek el belőle.
5/8 anonim válasza:
Ha felcsapod az értelmező kéziszótárat és kinyitod az "álhír" bejegyzésnél akkor ezt fogod látni:
-Nem valós hírek terjesztése lásd: Origo
6/8 anonim válasza:
Ha nem láttam volna, hogy az origón jelent meg, akkor még el is gondolkoztam volna rajta, hogy lehet tényleg. Így viszont biztos kacsa a "hír". Vagy fake News ahogy szokás vitya köreiben mondani.
7/8 anonim válasza:
@Kolompár Achillesz A focistahíreket, azon belül is Krisztiánó Ronaldó seggének a nyalását kihagytad, de amúgy ja kb. ennyiből áll az Origo. Ott még az időjárásjelentést sem szabad elhinni. Szóval ha ezt írják akkor gondolom erősödött az LMP.
8/8 anonim válasza:
Az Origo 96%-ban hazudik, talán az időjárás előrejelzést még elhihetjük de abban sem vagyok biztos. Nézz utána a hírnek más portálokon is, az Origo egy szégyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!