Hova tűnt az Esemènyhorizont oldal a netről ? Azt az Esemènyhorizont oldalt keresem ,amin a teremtèstanról volt szò.
Ha tudja valaki legyen olyan szives ès linkelje be nekem.
Előre is köszönöm .
Már csak az Internet Archive-on van meg aka. Wayback Machine. Ott a keresőből meg lehet találni a legkésőbbi mentést.
Időfizika meg bindu, mi? :) Érdekes olvasmány volt, az biztos. De hogy igaz-e? De azért ha megvan, linkeld már be lécci. Köszi.
1#
Te ezt a Waybeck Machine oldalt komolyan el merted küldeni egy nőnek? 😆
Mikor megnyitottam a részletes keresőt, már értettem miért mondtad, hogy linkeljem neked,ha megtaláltam!
Beütöttem én mindent a keresőbe,a lista véget nem érő volt, aztán mikor sokadszorra is megtaláltam a nagy semmit, akkor feladtam.
Viszont én máshol találtam valamit, eszembe jutott az egyik eseményhorizontos írás címe, amit régen olvastam azt beütöttem a googlebe az eseményhorizont szóval együtt és ezt találtam.
creation-studies.one
Sziasztok! A fent nevezett honlapot kerestem én is, már itt, a Gyk-n is tettem fel erről kérdést, de úgy nem lett meg, viszont rábukkantam erre a kérdésre. Nagyon örülök, hogy megvan az új oldaluk!
Sajnos, amit én keresek, egyelőre nem találtam meg ott, de így legalább fel tudom venni a kapcsolatot a honlap szerkesztőjével. (Reményem szerint.)
Kérdező, nagyon köszönöm a linket!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!