Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A. J. Christian melyik oldalt...

A. J. Christian melyik oldalt képviseli, hova tartozik?

Figyelt kérdés

2022. szept. 10. 18:56
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Balközép... izé: mihez képest?
2022. szept. 10. 18:57
 2/10 A kérdező kommentje:

Sötétség vagy fény?

(lásd: kulcsszavak)

2022. szept. 10. 19:02
 3/10 anonim ***** válasza:
47%

[link]

Ez alapján inkább a fényhez tartozik.

2022. szept. 10. 19:12
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Politikai spektrumon olyan nincs, hogy mihez képest.

2022. szept. 10. 19:58
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem politikai szempontból érdekelne.
2022. szept. 10. 20:45
 6/10 anonim ***** válasza:
49%
Neked milyen megérzésed van ha őt hallgatod?Mert szerintem nem a fény..
2022. szept. 11. 11:49
 7/10 A kérdező kommentje:

Hát én más szemszögből nézem, mint sokan, de pont azért kérdeztem, mert nem tudom eldönteni... :/ :(

De lehet, hogy a szándéka jó. Vagy az sem?

Szerinted? Te miket érzel vele kapcsolatban?

2022. szept. 11. 12:01
 8/10 Kései Sirató ***** válasza:

Szerintem ő hívő keresztény, én olvastam egy könyvét és teljesen az jött le.

A könyv címe: Mit keresett Isten a hálószobában

2022. dec. 14. 14:50
 9/10 anonim ***** válasza:
52%
Ő egy megcsinált figura, aki valahogy eljátssza a nagyokost, de ahogy nevetgél kínjában, hát egyértelmű, hogy feszeng és ködösít. Egy nagy szkillje van, hogy a semmit nem tudó naivak előtt lebegtet egy megvilágosodásnak tűnő valamit, ami gyakorlatilag annak felel meg, ahogy a Dr Hawkins skáláján átléped a 200-as szintet.
2023. szept. 17. 22:25
 10/10 anonim válasza:

Szeme, tekintete és a gesztikulációja mindent elárul. Vagy brutális lelki stressz alatt van vagy fuggő. (krónikus stresszállapot, tovább halmozódnak a stresszhormonok: a másik szem alatt is kilátszik már a szemfehérje.)

Most én az öngyilkosokról szolo friss videoját nézem. Nagyon gyenge filozifiai és intellektuális lábakon áll. Arról nem is beszélve, hogy saját bevallása szerint neki magának is volt öngyilkossági kisérlete. Bár nekem ez a mondata nem tunt őszintének. Szép dolog hinni abban, h bárkiből lehet bármi. De a tapasztalat nem ezt mutatja. Aki ebben az életben eljutott a tettlegességig saját magával szemben, kész volt arra, h kioltsa a saját életét,az már ebben az életben nem fog megvilágosodni. Hatalmas lelki mélységekből kell felkapaszkodnia. Ez az ember vagy nem látja a saját helyzetét, vagy valóban csak valaki kitalációja az ő karaktere és ő egy szinész. Viszont ezek az emberek egyet felejtenek el: akire sokat biztak, attól sokat is kérnek számon.

Az a baj a függőkel, hogy kerülhetnek olyan tudatállapotba, amikor hasonlokat tapasztalnak meg, mint az, aki lelki utra lép. De ez csak villanásnyi élmény. Az utat, hogyan lehet ide eljutni, nem ismeri. Oszcillált a tudat alatti és tudat feletti állapot között. Picit átugrott a tudat feletti tartományba, aztán visszacsúszott. Hosszabbtávon már nem lesz oszcilláció, marad a tudat alatti tartományban, az "alattas-én" régióiban. Sajnálom, ha bárki is rábizza magát és a lelki egészségét erre az emberre.

júl. 19. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!