Ez az oldal eredeti moldavite kovet arul?
Figyelt kérdés
Biztosra szeretnek menni vasarlas elott
Valaki vett mar itt?
Eredetinek neznek ki meg adnak papirtrola
2021. ápr. 2. 15:36
1/8 anonim válasza:
Fogalmam sincs, de a stadionoknál, az utász utcában a kristálycentrum?, vagy mi, eredetit árul. Rohadtul unatkoztam és egy csomó mindenüket megnéztem nagyítóval, plusz a férfi tulajdonos csinál bevizsgálást, de magadnak is kocogtarhatsz. Öngyújtózni nem próbáltam a cuccok.
2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem pesten vagy a kornyékén lakom, es most zarva van minden, ugyhogy online kell megoldanom
2021. ápr. 2. 17:57
3/8 anonim válasza:
Úgy tűnik, ma nem tudok írni, bocsi. Szóval az utász utcában nem találtam semmi hamisat, es jóval több dolguk van, mint ami kint van a honlapon, és szinte bármit be tudnak szerezni. Valszeg igazi a cseh, de ki tudja, előben lehetetlen csak átverni valakit, ha előtte megnézted a szerkezetet és felismered, de csak nagyítóval, a nézd meg simán fénnyel nem 100%-os módszer.
4/8 anonim válasza:
Aha, a kristálycentrum az, kell nekik írni, hogy mi kene, akkor is, ha nincs a honlapon, mert ott kb. semmi nincs, vagy elpostázzák.
Amúgy mekkora kene?
5/8 anonim válasza:
Tenyleg nem tudok fogalmazni, szóval postáznak.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem nagyra gondoltam, 1-3 g korül
2021. ápr. 2. 19:06
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, de lehet hogy inkább mást veszek helyette, még nem tudom
2021. ápr. 3. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!