Miért mentek le a Tulugrapiak a föld alá és mért nem mentek a többi ufó fajjal el a meteor becsapódás ideén? Mint pl. a reptoidok? Mért jobb nekik vulkánban lenni mint más bojgón?
Figyelt kérdés
2022. szept. 14. 21:28
1/12 anonim válasza:
Mert vannak?
Hörpike ne játszd magad.
2/12 anonim válasza:
A vulkánban jó meleg van, annak ellenére a fűtésszámla nulla és szeretik a meleget.
(Okos rezsicsökkentés!)
3/12 anonim válasza:
Azért mert a Tulugrapiakat biszták meg a Semorgoziták, hogy mükőttessék a vulkánokat, föleg az apokalipszis idején.
4/12 anonim válasza:
Na, itt van egy újabb troll. Nem értem, hogy miért nem törlik ezeket a hülye kérdéseket, vagy miért nem teszik át a humor kategóriába.
5/12 A kérdező kommentje:
4 - Ne kötekedj, a kérdésre válaszolj!
2022. szept. 17. 12:27
6/12 anonim válasza:
Dehogy kötekedek, eszem ágában sincs. Csak leírom az igazságot.
7/12 A kérdező kommentje:
Sajnálom, de ment a lepontozás, mert nem a kérdésre válaszolsz.
2022. szept. 17. 17:43
8/12 anonim válasza:
Szerinted ilyen hülye kérdésre lehet válaszolni? Legalább ne ide írtad volna, hanem a humorba, ha már nem bírod magad visszafogni!
9/12 A kérdező kommentje:
Mi köze ennek a humorhoz?
Ez egy fontos ezoterikus kérdés.
2022. szept. 18. 06:42
10/12 anonim válasza:
Látom, nagyon jól meg tudod magad játszani, mintha komolyan vennéd ezt az egészet! Engem már igen régóta érdekel ez a téma, de ezzel a "Tulugrapi" kifejezéssel még soha nem találkoztam.
A másik meg az, hogy tudom, hogy hogyan viszonyulsz az ezotériához úgy általában, és ebből sem az szűrhető le, hogy te ezt az egészet komolyan veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!