A legmegdöbbentőbb videók a roswell-i UFO esettel kapcsolatban! Ezeket már megcáfolni sem lehet?
Az első 3 videó, azonos fajta humanoid szerű, de mégse emberi kinézetű idegen lényt mutat, akit a baleset után még életben tudtak tartani, bár a felvételen mindenhol eltér egy kicsit a lény teste, bár hasonló.
De negyedik videó, egy humanoid lény boncolása, aki meghalt a baleset során, ő viszont szinte emberi jelleget mutat.
Aki ismeri a témát, és már sokat olvasott róla, az mit szól ezekhez, látta már ezeket a videókat?
http://www.youtube.com/watch?v=herBhTp6i4M
http://www.youtube.com/watch?v=oZanQvY6agE
http://www.youtube.com/watch?v=IETeIi6Zuzs itt a testek is látszódnak
Az egyik legmegdöbbentőbb videó, ami a neten fenn van ebben a témában.
Igaz a fenti 3 videó kép anyaga összevág, ugyanolyan testek és testalaktú humaoid lények vannak a videón, de ez az utolsó más.
Itt egy emberszerű lény van, amin látszódik, hogy mégsem az, a roswell-i eset kapcsán találták a helyszíenen, és a boncolása van feltéve a youtube*ra.
http://www.youtube.com/watch?v=FZouZJSG4ic
Te! te! honnan veszed ezeket a youtube-ról? te! azok nem valós videószerkesztővel vannak megcsinálva.:D
J ügynök
Első videó: nem tudom megmondani, hogy valódi-e avagy sem, bár húz a szívem az felé, hogy sajnos nem. Nem értek a CGI-hez, hogy lehet ilyet generálni, megfelel-e a felvétel minősége az adott korhoz stb. ezeket itt senki sem tudja.
Második videó: szerintem a fekete-fehér részletek nem régi felvételek, csak rekonstrukcióként, "illusztrációként" vannak betéve
Harmadik videó: azok a képkockák az X-akták sorozatból vannak
Negyedik videó: erről elvileg bevallotta X évre rá a készítője hogy kamu. Persze erre is lehet ellenvetés, hogy megfélemlítették. Nem lehet eldönteni, de szerintem ez is kamu.
Szerintem a Roswell eset megtörtént és titkolnak is valamit, de erősen kétlem, hogy eme videók valódiak valódiak lennének. És így csak még bonyolultabbá teszik az igazság kiderítését, hacsak nem ellehetetlenítik.
George Adamski
De ha ezek is kamu videók, amik ugye a legjobbak, amiket a youtuben fellelni lehet, akkor egyáltalán van valami igazi ott?
Az utolsó amit említettél hogy kamu, azt hol nézted?Ahol a készítője elárulta hogy ő csinálta.
Bár elárulhatta hogy ő csinálta, mert a boncolást csak fel kellett vennie , magyarán közreműködött benne.
De akkor ha már csak feltételezéseknél vagyunk, egyáltalán akkor mi történt ott, ha még ezek a felvételek is megosztják az ufo rajnogókat?
Lehet tényleg csak ballon volt?
Szerintem nem ballon volt.
Ettől függetlenül a videók lehet hamisak. Mégis hogy lehet egy ilyen szintű kormányzati, katonai dolgot kiszivárogtatni? Dokumentumokat is nehezen tudnak megszerezni, nem hogy még videó felvételt kicsempészni.
"Az utolsó amit említettél hogy kamu, azt hol nézted?"
Már több ufó honlap is jegyzi, bár tényleg megosztó, van aki szerint valódi.
Ray Santilli azt állította, hogy egy ismeretlen katonai operatőrtől kapta és bemutatta a 90-es években. 2006-ban bevallotta, hogy ezek a kópiák annyira hibásak voltak, hogy használhatatlanná váltak, így az egészet rekonstrukcióként megrendezte újra és ezt mutatta be. De néhány képsort az eredetiből is beletett, bár sosem árulta el melyiket.
na ezek után lehet hinni neki? Nem.
George Adamski
Sajnos így végiggondolva nem biztos hogy eredeti egyik sem.
Fura is lenne, ha egy nyilvános oldalon, évek óta ezt kinn hagyná az a sok 3betűs amerikai szervezet, ami szinte mindent megfigyel.
Szóval ha ezt mindenki láthatja, valószínűleg semmi veszélyt nem jelent, mert kamu.
Így is kilehet következtetni.
http://www.youtube.com/watch?v=herBhTp6i4M
Ez a videó, nem a roswell-i idegent mutatja be!!!!!!!!
A felvétel 1947 és 1963 között készülhettek , a évszámot kivágták a filmből!
Nagyon érdekes felvétel és az még érdekesebb hogy nem hamisítvány!
üDVÖZlettel: DiAtoR
Kérdező. Helyes az okfejtés.
De úgy is lehet kikövetkeztetni, hogy tegyük fel valamelyik videó tényleg igaz.
Felrakják a netre látja X millió ember. Aztán észreveszik a hárombetűs szervezetek és mindenhonnan leveszik és letiltják, mert ugye valódi..
Pont ez keltene gyanút az emberekben, hogy na miért szedték le őket?
De így meg ha fent is hagyják őket senkiben sem keltenek gyanút, hogy "ugyan már, ha igazi lenne leszednék". És kész, a kutyát sem érdekli.
Ezt most nem pont ezekre a videókra értem, hanem bármelyikre igaz lehet általánosságban.
George Adamski
Adamski, ez nem mindig van így!
vannak videók amiket én osztottam meg régen itt!
akkor még meglehetett nézni!
Ma már a videók 90%-nem elérhető, amiket én osztottam meg.
index.hu-n vannak videók amiket felraktak és szinte azonnal leszedtek!
de vannak olyan videók is, amiket feltesznek és csak 2 hónap múlva szedik le, és hiába látja 10 millió ember.
Az a 10 millió ember nem fog tudni semmit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!