Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Volt már olyan valakinek hogy...

Volt már olyan valakinek hogy álmába miközben zuhant, be is csapódott?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor folytatódott az álom? Vagy mi lett?

Én még mindig felkeltem amikor kb 5 centivel voltam a becsapódástól, de tudni akarom, hogy milyen lenne becsapódni.

2017. nov. 1. 23:55
 1/9 anonim ***** válasza:
En igen. Marmint azert kelsz fel sztem, mert becsapodsz. En arra szoktam felkelni, hogy leesek, amikor lent vagyok ugye az utestol felebredek. Lepcson is elszoktam esni vagy megcsuszik a labam, arra is felebredek.ez van, ami neked. Ugyanugy felebredunk, megrazkodunk a becsapodaskor
2017. nov. 2. 00:15
 2/9 anonim ***** válasza:

Azt mondják az okosok, hogy az ember amikor zuhan, esik valahonnan, azért ébred fel földet érés előtt, mert nem ismeri az érzést, (becsapódni vagy szörnyet halni), így amit nem tud, azt álmában sem tudja felidézni.

Saját vélemény: érdekes, én soha nem ébredtem fel becsapódás előtt.

Ha álmomban földet értem, akkor "éreztem" ahogy eltörik a gerincem, kitörik a nyakam, aztán folytatódik az álom (fekszem, felkelek, egyéb hülyeségek :D)

És élőben nem tapasztaltam eddig soha hasonlót. Érdekes.

2017. nov. 2. 00:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Olyan viszont igen, hogy 8 mèlyről èbredtem folyamatos kinyiffanás sorozattal. Elèg ratyi mikor felèbredsz mert lezuhantál aztán fejbelőnek rajtaütès közben aztán felèbredsz ès megint lezuhansz ès így tovább èbredèsig. Habár akkor sem voltam biztos, hogy álmodok. Csipkedtem magam xd
2017. nov. 2. 00:41
 4/9 anonim ***** válasza:

Igen.

Ablakból ugrottam és földet értem, el nem tudom mondani, lenem tudom írni, hogy milyen érzés volt, nagyon sz**r, fájdalmas.

2017. nov. 2. 04:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Olyan is volt, hogy be is hugyoztam.
2017. nov. 2. 08:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2017. nov. 2. 08:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, mikor álmodod. Ha becsapódás előtt földet érsz, akkor az álom rögtön elalváskor jön, mikor a tested izmai még csak épp elernyednek. A tónusukat veszítő izmok gyakran párosulnak zuhanásérzéssel, de még eléggé ébren vagy, hogy ettől megijedj és ellenállj: az izmaid meg visszarándulnak a tónusukba.

Ha már mélyalvásban van olyan álmod, ami történetesen zuhanás, akkor simán megálmodhatod a becsapódást is, mivel azt az álmot már nem az izmaid okozzák és az alvásparalízis miatt nem is reagál a tested.

2017. nov. 2. 11:21
 8/9 anonim ***** válasza:

*ha becsapódás előtt felébredsz

bocs, elírtam

2017. nov. 2. 11:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom, kellenek-e még válaszok, de azért leírom a saját tapasztalatomat. :)

Sokszor zuhanok álmomban, és be is csapódok - azt hiszem. Hogy pontos legyek, becsapódás előtt megemelem a hátam és összehúzódok (a valóságban), és erre a mozdulatomra felébredek. Sose csapódtam be igazából, a testem eddig minden alkalommal hasonlóan reagált a becsapódás előtti pillanatra, ami felébresztett.

2017. nov. 4. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!