Van itt olyan személy aki érzi az emberek jelenlétét itt ezen az oldalon?
Tudja hogy kik állnak a felhasználok mögött? Nem úgy értem hogy tudják mi az igazi nevem nem ez a lényeg. Hanem tudja ki vagyok, jelenleg mit csinálok és milyen ember vagyok. Tehát hogy látja, meg tudja állapítani a felhasználomból én hol vagyok és ki.
Van itt ilyen személy? Kérem válaszoljon!
Okt 14:14
Azt érzem belőled, amit írtál. Vágyat, hogy tudd magad, valaki megmondja mi van benned, jobban, mint te azt jelenleg képes vagy érezni, és vágyat, hogy találj valakit, aki erre képes.
Igazából bármikor bármit lehet. Pont ezért nem sok értelme van ezeknek a kérdéseknek. Egy igazi látó, konkrétan mindent lát. Szóval ilyenkor mit vársz, hogy írjon egy ezer oldalas írást, amiben felszínesen érint pár dolgot? Mert minden végtelenül sok. Egy fűszáll egyetlen momentumáról is örökké lehetne beszélni.
Komolyságot érzek az akkori énedből. Ez neked fontos.
Azért nem meditálsz, mert nem tudod, hogy ugyanúgy boncolgathatnád magad meditációval, mint egy látó belésnézéssel. Sőt az ugye egyszerűbb, mert nem kell spirituálisan csatlakozz magadra, hanem csak mentálisan.
Talán volt ott melletted valaki, akihez beszéltél is.
Az is egyértelmű, hogy nem volt konkrét kérdésed. Bár ez másoknak is az lehet, hisz akkor azt is leírtad volna talán. 😃
Ha frissíted a kérdést, legalább írj alá valamit, amit meg lehet nézni. Van egy jó barátom, aki az ilyeneknél csak legyint "ez nem gondolja komolyan.., nincs is kérdése", és tovább áll. Szerintem az ilyenek vannak többen. Előbb legyen célod.
Illetve érzem, hogy van célod, de azt is érzem, hogy nem fontos dolgokat akarsz kérdezni magadról. Nem a fontos dolgok érdekelnek, amivel előre haladhatnál, hanem olyanok, amik megválaszolásával csak adathoz jutsz, információhoz és bölcsességhez nem.
Okt 14 ez a dátum mit jelent, mi fog velem történni?
Konkrét kérdésem az, hogy mit lehet rólam levenni? Milyen vagyok (akár személyiség vagy külső tulajdonság)? Valamint az hogy miért vagyok olyan amilyen? Az életcélomat keresem, hogy miért születtem erre a világra. Talán nem is lehet ezt egyértelműen megfogalmaznom, de "tényeket" szeretnék megtudni magamról.
Múltamról mit lehet tudni? Amik korábban történtek velem hogyan formáltak meg olyanná amilyen vagyok. Ha valaki itt látó, jós, vagy tudja az írja meg nekem ezeket (lehet privátban is).
Kaptam néhány számomra kézzelfogható választ már lásd 7-es, 8-as válasz. Még több ilyen "tényre" vagyok kíváncsi.
Nem gondolom magam látónak, csak a kósza megérzéseimre hallgatok. A kérdésedet játékként fogom fel, fejlesztő játékként.
Ha olvasok egy írást, legtöbbször társul hozzá egy belső képem is a kérdés kiirójáról, ami érdekes, hogy vannak, akikkel levelezésbe kezdek, mégsem látok belőlük semmit, vannak viszont, akikre már az első szóváltás után elég erős rálátásom van. Tehát van még mit gyakorolnom.
Nos én egy fiatal férfit látok. Inkább vékony, magas, de nem túlságosan. Fiatal 18-25 év közötti lehet. Nagyon sötét, nem túl rövid haj. Finom arcvonások, sportos öltözet.
Csend van körülötte, valamiféle magány vagy bezárkózottság, fizikailag és lelkileg is ez egy meghatározó dolog nála. Valamiféle belső feszültség, feszeng, szorong, talán dühös is valamiért, csöndben fortyog belül pedig alapjában egy érzelmes, kedves személyiség lenne, de valami negatívum akadályozza, amiből nem lát kiutat. Gyerekkori negatív élményeket sejtek, ezek nem voltak olyan durvák, de benne mély nyomot hagytak.
Ennyit tudok mondani. Lehet hogy teljesen mellétrafáltam, de most már nagyon kíváncsi vagyok, eltaláltam e valamit. Kérek visszajelzést őszintén, jöhet privátban is.
Igen a 26-os jól látja.
A kinézetemben van egy-két dolog ami nem - "Inkább vékony, magas, de nem túlságosan... Nagyon sötét, nem túl rövid haj... sportos öltözet." Kicsit mackós, átlag magas vagyok; világos, rövid hajam van; inkább hétköznapi az öltözetem - de ennyi a különbség mindössze.
A személyiségem jellemzése az viszont teljesen illik rám. Nagyon jól megfogalmazta ki vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!