Van itt olyan személy aki érzi az emberek jelenlétét itt ezen az oldalon?
Figyelt kérdés
Tudja hogy kik állnak a felhasználok mögött? Nem úgy értem hogy tudják mi az igazi nevem nem ez a lényeg. Hanem tudja ki vagyok, jelenleg mit csinálok és milyen ember vagyok. Tehát hogy látja, meg tudja állapítani a felhasználomból én hol vagyok és ki.
Van itt ilyen személy? Kérem válaszoljon!
2022. szept. 11. 20:35
11/30 anonim válasza:
Ha egyszer valaki ràcsatlakozik a szàluniverzumra ezek mind lehetsègesek.Màrmint,hogy leszedi a neved ,làthat,hallhat tèged,amit gondolsz vagy mondasz ès bàrmit,akàr a pontos cìmedet is megtudhatja. Az mèg okè,ha valaki eltűnt embereket akar ìgy megkeresni,vagy a szemèlyes fejlődèsère hasznàlja ,de az, hogy valakit csak ùgy megnèzzen,hogy mondjuk az a màsik fèl nem is tud ròla ,szimpla kèmkedèsnek tartom. Hàla isten kevès ilyen ember van, ès nem tudjàk rosszra hasznàlni. Olyan is van, hogy egy làtòval levelezel vagy beszèlsz ès az spontàn informàciòkat kap ròlad, làthat-hallhat tèged, ès akàr a legfèltettebb titkodat is megtudhatja ,spontàn!
12/30 Tudi333 válasza:
Utsó! Miért nem tudják rosszra hasznàlni?
13/30 anonim válasza:
Van ilyen..ha akarta volna megtette volna màr..bár igy is tett hisz a mtàrsaim még oda se értem utàltak..de miért engem büntet?
14/30 anonim válasza:
11# vagyok
12# Bocsánat, kifelejjtettem egy szót, azt akartam írni így nem tudják sokan rosszra használni, szóval a sokan kimaradt. Mindig is voltak gonosz emberek sajnos. Én a látásomat a saját lelki fejlődésemre használom csak.
13# Mi történt veled?
16/30 A kérdező kommentje:
Egyébként valakik tényleg érezhetik a kisugárzásomat? Jelenleg mit lehet kivenni vagy kiolvasni belőlem? Ez nagyon érdekel!
2022. okt. 4. 14:14
18/30 A kérdező kommentje:
Én izgága lennék? Nem, pont ellenkezőleg.
2022. okt. 4. 18:29
19/30 anonim válasza:
Hahah, nem arra írtam, mintha érezném a jelenléted :D
20/30 anonim válasza:
Nem teljesen a kérdésedre a válasz, de egyszer beszéltem egy buddhista pappal. Csak megláttam egy rokonom fb ismerősei között, és valahogy muszáj volt kapcsolatba lépnem vele, ezért csak simán ráírtam, na mindegy, ő pozitívan fogadta, és olyan leírást adott rólam, hogy csak lestem. Jó konkrétumokat nem tudott mondani, de a lelkemet nagyon körülírta, pedig üres volt a profilom, tehát onnan nem vehette, a rokonom is csak nagyon távoli rokon, tőle se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!