Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Léteznek ilyen képességek?...

Léteznek ilyen képességek? Megérzek dolgokat.

Figyelt kérdés
Mindig is nagyon érzékeny voltam (Halak csillagjegyűként...), a világ behatásait, a velem, és másokkal történt dolgokat nagyon intenzíven élem át. Egyszerre beleképzelem magam bárki helyébe. De ez már megszokott volt. Azonban pár hete ez még durvább lett. Szinte kitalálom mások gondolatait, megérzem mit gondol, illetve mit érez a másik. Legyen szó itt a barátomról, apuról, vagy a kollégiumi szobatársamról, egyszerre tudom, nem csak sejtem, tudom, mit éreznek, mit gondolnak magukban. Többször rákérdeztem utána, hogy jól érzem-e, és mindig eltaláltam. Kicsit már idegesít, mert a rossz dolgokat is mindig megérzem, vagy ha valaki rossz passzban van, mondani sem kell. :S Mintha belelátnék kicsit az emberekbe, mintha átvenném az ő gondolataikat, érzéseiket egy pillanatra. Ez csak véletlenek sorozata, vagy lehet valamilyen képesség?
2010. szept. 25. 17:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én bika vagyok, azt mondják erről a csillagjegyről, hogy nem valami ezotérikus, spirituális jegy. Ennek ellenére én kifejezetten "ezotérikus" vagyok. Történt már velem jópár megmagyarázhatatlan jelenség, és jó az átérző képességem.
2010. szept. 25. 20:04
 12/13 anonim ***** válasza:
Én is halak vagyok, és az a borzasztó, hogy én csak a rosszat érzem meg, Már lassan félek magamtól, mikor megérzem, mert nagyon rövid időn belül bekövetkezik. A jót nem érzem meg, de olyankor nem érzek rosszat. Lehet, hogy kicsit érthetetlen, ahogy írtam...
2010. szept. 25. 20:30
 13/13 A kérdező kommentje:
Én elsősorban mások hangulatát, érzéseit érzem meg, de nagyon gyakran a gondolataikat is. Pedig most mentem csak egyetemre, alig ismerem még az ott lévőket, mégis megérzem náluk is. Szóval nem csak olyanoknál, akiket jól ismerek.
2010. szept. 25. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!