Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hiszel az ikerláng szerelemben?

Hiszel az ikerláng szerelemben?

Figyelt kérdés
Tapasztalat?
2022. szept. 7. 21:37
1 2
 11/20 NTBS ***** válasza:
100%
Nem tudom.
2022. szept. 8. 14:34
 12/20 anonim ***** válasza:
63%

Igen.

Halálközeli élményben "láttam".

Majd utána volt, hogy éreztük is egymást. Még nem találkoztunk emberként.

2022. szept. 9. 02:41
 13/20 anonim ***** válasza:
45%

Még csak hasonló sincs olyan mint én. Így a másik felem egy kerek egész, de nem hiszem hogy egy tűzfészekből származunk, inkább csak valahol égünk, pislákolunk. Talán ha egyesülünk nagyobb, közös lángunk lesz, amúgy nem tudom...

29/F

2022. szept. 9. 03:02
 14/20 anonim ***** válasza:
73%
Tudom, hogy van ilyen, nem hitnek mondom magam esetében. Ezzel az egésszel az a gond, hogy ezt a jelenséget is elmédiásitották, elég sokan szeretik rátenni a másik félre az ikerláng kifejezést, ezzel saját magukat is tévútra kergetik sokszor, meg a tényleges ikerláng keresők találati esélyeit is lecsökkentik, mert sokan tévesen azonosítják magukat ezzel. Hiába keresed a másik feled, ha az egód még mindig fontosabb, nem fogod tudni befogadni őt. Ha elbukik, mindig azon bukik el ez az egész, hogy elkezditek egymást kizárni, mert vagy féltek a sebezhetőségetek miatt hogy sérültök, így elkezdtek titkolózni, kevesebb időt tölteni a másikkal, vagy pedig fontosabb a saját magatok szórakozása, mint magatok egymással való megosztása. .Egy hagyományos minőségű kapcsolat is pont ezeken bukik el, ha a célok azonosak. Elkezdik feladni, mert úgyis lesz másik, ez mondja azt ki, hogy lényegében egy eszköz volt saját magunk kifejezésére ez az egész kapcsolat, semmi fontosság nem volt ebben a te részedről, csak valakit eszközként használtál a saját egód túlélésére. Egy valódi kapcsolat, az egó feladásánál kezdődik, ahol már nincs sem szerep, sem őszintétlenség, sem csábítás, csak ti ketten vagytok.
2022. szept. 10. 00:51
 15/20 anonim ***** válasza:

en nagy hulyesegnek tartottam, hiszen kozel 30 eve egyetlen egy szemelynel nem ereztem olyan igazan kulonos erzest, egeszen addig mig valami nagyon hasonlo tortent amit irnak errol. Egy chates appban talalkoztunk veletlen, azt se tudtam hany eves, melyik orszagban lakik, lany-e vagy fiu, de a legelso uzenetvaltas utan valami fura volt. Dumalgattunk, kiderult hogy csaj es habar 7 evvel fiatalabb mint en valahogy megse zavarta egyikunket se. Aztan annyira gyorsan korbacsolodtak fel az erzesek mind a ket fél felol, hogy inkabb azt mondtam zarjuk le mert messze lakik, nekem nincs kedvem odakoltozni (ha a jovoben igazan komolyra fordulna), neki nincs kedve ide. Abban a pillanatban, hogy vege szakadt ugy ereztem mintha egy darabot teptek volna ki belolem, es annyira hianyzott mint a viz amikor szomjas vagyok. Pedig nem tortent semmi konkret eloben vele. Azota nem telik el ugy nap hogy ne jutna eszembe. Igazabol ha nagyon akarnam el tudnam erni, ahogy o is, de felesleges lenne ujra meggyujtani a tuzet, igy is majd 1 ev kellett hogy egyaltalan ne gondolkozzak azon mennyivel jobb lenne meghalni mert akkor nem szenvednek… Pedig ez elott soha ilyen eszembe se jutott es full egeszseges voltam mentalisan.

Nem mondom hogy ez az volt, de itt tenyleg szo szerint ugy ereztem mintha sajat magammal talalkoztam volna, es mintha egy testreszem vesztettem volna el amit a testem minden erejevel vissza akart szerezni

2022. okt. 2. 21:00
 16/20 anonim ***** válasza:
Létezik. 37 évesen találkoztam vele.
2022. okt. 18. 21:47
 17/20 anonim ***** válasza:
Én is találkoztam vele, mai napig megérzéseim vannak vele kapcsolatban, s olyankor keres
2022. okt. 18. 21:49
 18/20 anonim ***** válasza:
Hiszek. A miénk az, s együtt maradtunk. Sokan szétmennek s többet nem jönnek össze, az ego győzött...
2022. okt. 18. 21:50
 19/20 anonim ***** válasza:

"Ikerláng, a lelked másik fele".

Amíg nem találkozol vele, fél lélekkel hogyan lehet élni?

Lelked másik fele, vagy pedig iker?

.

Bulvár kifejezés, amiből egyesek nagy hasznot tudnak húzni - és teszik is.

Ikerláng esetében csak a másik LELKE számít, teste nem. Mégis kevés testi hibásnak van ikerlángja.

2022. okt. 19. 07:30
 20/20 anonim ***** válasza:
#19 pont ez az, hogy a tudatlansag aldas, vagyis amig nem talalkozol vele fel emberkent elsz kb, de azt hiszed ez a teljes. Csak amikor talalkozol vele akkor jossz ra hogy mindig is hianyzott beloled egy resz, es pont ezert a vilag egyik legfajdalmasabb dolga ujra elvesziteni
2022. okt. 19. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!