Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Két élet között hol van/"mit...

Két élet között hol van/"mit csinál" a lélek?

Figyelt kérdés
2022. szept. 2. 01:12
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

30, tudjuk hogy mit jelent az ufo szó és nyilván arra gondoltam hogy be lenne bizonyítva hogy egy földönkívüli faj jött volna azokkal az ufokkal

Persze egy ufo lehet foldi eredetű is jelentése alapján, de NYILVÁN mindenki a földönkívüliekre gondol amikor meghallja az ufo szót

Ha van is ilyen felvétel én kétlem hogy földönkívüli eredetű és ahogy írtam arra soha nem lesz bizonyíték hogy konkrétan nem emberi az a repülő tárgy

A gyerekes témára visszatérve, arra viszont senki nem tud olyan felvételt mutatni ahol bizonyítva lenne hogy nem fake amit a gyerek mond…

2022. szept. 3. 12:40
 32/34 SZücsöm ***** válasza:
100%

Hát én speciel ha meghallom hogy ufo csak egy azonosítatlan repülő tárgyra gondolok.

Van ilyen felvétel nem is egy. Az már szubjektív hogy mit gondolunk róla.

Azt hogy soha én nem írnám. Ha az emberiségnek van még elég ideje akkor bármi megtörténhet.

1 biztos. A felvételekből ítélve, ha nem földönkívüliekről, vagy időutazó emberekről (kétlem hogy lehetne visszafelé utazni az időben), vagy alternatív dimenzióból érkező emberekről (ami számomra gyakorlatilag földönkívüli) van szó akkor a világhatalmak hazudnak a pofánkba hatalmasat és az emberi tudomány tart már scifi ba hajló magaslatokban.

Mindenki döntse el maga hogy melyik a hihetőbb.

Az egyértelmű hogy egy külső fizikai jelenség valódiságát sokkal könnyebb bebizonyítani mint egy belül lezajló jelenését/érzékelését.

Nem lenne lehetetlen. Pl a testből való "kilépést", auralátást, gondolat olvasást rettentően könnyen be lehetne bizonyítani ha valóban létező és tudatosan előhívható képesség lenne.

A reinkarnációs emlék bizonyítása már neccesebb.Nem lehetetlen de ahhoz nem elég maga a jelenség léte. Ehhez még több olyan emlék is kéne amiről senki nem tudhatott csak a már elhunyt, és bizonyíthatónak kéne lennie a külvilág számára hogy 1. más nem tudott róla 2. a reinkarnációs emlékkel rendelkező állítása helytálló.

2022. szept. 3. 13:17
 33/34 manly ***** válasza:
70%
Ez hit kérdése.Nem lehet igazolni semmit.
2022. szept. 3. 14:43
 34/34 anonim ***** válasza:
66%

[link]

Tessek jel vagy nem jel az univerzumtól, pont most ugrik fel egy ilyen videó egyik alkalmazáson, egyből eszembe jutott ez a beszélgetés

Több ezer ilyen történet van

Anyu apu bárki kitalálhatja ezt. Ezért lesz hiteltelen

Majd ha egy ilyenre lesz bizonyíték, akkor készpénznek fogom venni a reinkarnacot, addig nem

2022. szept. 3. 16:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!