Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Két élet között hol van/"mit...

Két élet között hol van/"mit csinál" a lélek?

Figyelt kérdés
2022. szept. 2. 01:12
1 2 3 4
 11/34 manly ***** válasza:
15%
Élet egy. van.
2022. szept. 2. 12:38
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem elég fura mikor azt mondják hogy sok évtized is eltelhet 2 inkarnáció között, akkor az valamilyen nagyon kivételes léleknek kellene lennie elvileg

Hiszen annyi teljesen egyszerű emberi élet van, amiben nincsen semmilyen kirívóan rossz vagy jó, annyi lehetőség van hogy egy lélek azonnal újjászülessen, ha sokáig kell várnia egy új testre akkor ott valamilyen nagyon speciális helyzetben lehet

Bár nem értek hozzá

2022. szept. 2. 13:17
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Hát a Goa'uldok már csak ilyenek. Persze szerencsétlen szimbióta megmurdel, ha nem jut testhez időben, de egy kicsit biztos tud várni. Vagy addig áttelel egy inkubátorban, esetleg egy Tokrában, vagy bármi ilyesmi. Minden megoldható.
2022. szept. 2. 13:33
 14/34 A kérdező kommentje:

Az hogy néz ki, hogy nem tapasztalja meg az időt? Ezt nem tudom elképzelni.

2022. szept. 2. 16:32
 15/34 SZücsöm ***** válasza:
79%

12 "A perspektívád túl közeli".

A földön jelenleg körübelül 8 milliárd emberi "lehetőség" létezik.

Mi van akkor ha a lelkek "száma"(ha egyáltalán lehet számokról beszélni a lélekkel kapcsolatban) 100 milliárd, sőt mi van ha "végtelen".

Így máris ott tartanánk hogy elenyészően apró a lehetőség.

Ezért is találgatás, egyéni preferencia/hit kérdése minden az ezo kategóriában.

14 Pedig nem nehéz. Feküdj le aludni esetleg veszítsd el az eszméleted.

2022. szept. 2. 18:11
 16/34 anonim ***** válasza:
10%
Maszturbál ezerrel. Én tuti ezt csinálnám mivel dugni addig nem tudok
2022. szept. 2. 18:12
 17/34 Grimfox ***** válasza:
100%
Kérdező, ha elég mély meditációba tudsz merülni, már akkor nem észleled az időt, holott az telik körülötted. Egyszerűen csak a többi érzékeddel együtt az időérzékedet is kikapcsolod. Ha csak a lélekről van szó, nincs olyan érzékszerve, amivel az időt felfoghatná, és ott ahol van, az idő teljesen másként értelmezendő(többnyire nem értelmezhető). De legegyszerűbb úgy elképzelni, hogy nincs mivel észlelje az időt. Az idő a lelken kívüli történés, és a lélek nem észlel semmit, ami rajta kívül van.
2022. szept. 2. 20:49
 18/34 A kérdező kommentje:
#15, de akkor nem vagyok tudatomnál. Akkor a lélek sincs "magánál"?
2022. szept. 2. 20:53
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

A lélek szerintem annyi hogy meghatározza hogy épp miért a saját fejedből nézel ki és miért épp azt a testet kaptad amelyiket…

Teljesen megfoghatatlan dolog egyébként

2022. szept. 2. 21:00
 20/34 Grimfox ***** válasza:
82%
Így van. Mint a mélyalvás. Ha nem így lenne, emlékeznél a két élet közötti állapotra. Ha jól rémlik, még azok sem emlékeznek rá, akik a fizikai világ idejével mérve azonnal reinkarnálódtak, így az előző énjük nem halt meg teljesen, és részleteket magukkal hoztak. Ők is csak arra az időre emlékeznek, amíg életek, a két élet közötti állapotra nem.
2022. szept. 2. 21:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!