Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Két élet között hol van/"mit...

Két élet között hol van/"mit csinál" a lélek?

Figyelt kérdés
2022. szept. 2. 01:12
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
10%
Mennyi hülyeségeket hordtok itt össze az égvilágon semmilyen bizonyíték sincs ezekre.
2022. szept. 2. 21:36
 22/34 gentoojedi ***** válasza:
72%

Dehogy nincs. Odaát van az összes.

Viccet félretéve van. Már bebizonyosodott számtalan páréves gyermekről, hogy látják a frissen meghalt nagyszüleiket, egyéb hozzátartozóikat, vagy olyan helyszínekről, eseményekről mesélnek, aminél jelen életükben nem lehettek ott.

2022. szept. 2. 22:55
 23/34 anonim ***** válasza:
0%
Kisgyermekek meséi nem bizonyítékok.
2022. szept. 2. 23:09
 24/34 SZücsöm ***** válasza:
19%

22 A "bebizonyosodott" szó használata rettentően erős túlzás.

Léteznek állítások,történetek, olyan kutatások amik személyes beszámolókon alapulnak.

Se több se kevesebb.

Grimfox amúgy én ismerek olyan beszámolókat ahol a köztes létről mesélnek emberek. Persze én se tudtam komolyan venni ezeket a sztorikat, de ettől függetlenül léteznek.

2022. szept. 2. 23:19
 25/34 anonim ***** válasza:
27%

Sajnos semmire sincs bizonyíték, az ősrobbanásra sincs, sőt sztem valószínűbb hogy ez az egész csak egy szimuláció, de ha már emberek vagyunk, akkor gondolkodjunk már és gyártsunk elméleteket

Amúgy én meg olyan bizonyítékot nem találtam még hogy valaki tényleg emlékezne az előző életére.

Persze gyerekek dumálnak sokat, de azért az meg nem bizonyíték

2022. szept. 2. 23:30
 26/34 anonim ***** válasza:
27%

"Persze gyerekek dumálnak sokat, de azért az meg nem bizonyíték."

Ha utólagosan visszaigazolható dolgokról, vagy olyan helyekről beszélnek, ahol azelőtt még sohasem jártak, akkor az már elég erős bizonyíték... :)

2022. szept. 3. 11:01
 27/34 anonim ***** válasza:
79%
26, na akkor linkelj egy cikket, ami bizonyítottan 100%-ig valós és nem csak anyu meg apu vagy egy tv csatorna akar egy kis nézettséget vagy hírnevet…
2022. szept. 3. 11:36
 28/34 anonim ***** válasza:
57%
Ez olyan mint az a rengeteg ufo észlelés… abból is volt már több ezer, de egyikről sem bizonyított hogy valóban ufo lett volna amit levideoztak.
2022. szept. 3. 11:37
 29/34 SZücsöm ***** válasza:
72%

26 Nem nem az. Bármikor bedumálhatja a szülő a gyereknek hogy mit mondjon majd a kamerába stb.stb.

Volt már rá példa nem is egy.

Amíg ezeknek az esélyét nem tudják kizárni addig a bizonyítékhoz semmi köze a dolognak. Csak egy szimpla állításról beszélhetünk.

Ami persze lehet igaz. De az már hit kérdése hogy hogyan viszonyulsz az állításhoz.

2022. szept. 3. 11:38
 30/34 SZücsöm ***** válasza:
100%

28 Mivel az ufo jelentése azonosítatlan repülő tárgy ezért de, rengeteg olyan videó létezik amin azonosítatlan repülő tárgyak láthatóak.

Sőt konkrétan mostanában (pár éve) hozott nyílvánosságra az USA olyan felvételeket ahol ők maguk kijelentették hogy:

a. a videó nem fake mivel az amerikai légierő,haditengerészet anyaga.

b. a videón ismeretlen eredetű repülő tárgyak vannak.

c. (állításuk szerint) fogalmuk sincs hogy képesek ezek a tárgyak úgy mozogni ahogy az a felvételeken látható.

2022. szept. 3. 11:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!