Tényleg létezik olyan hogy fénymunkás legyen valaki? Érdemes tőlük segítséget kérni ha pszichés problémái vannak az embernek?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm mesélte hogy 1x beszélt egy fénymunkással online, persze pénzért és nagyon sokat segített neki. Eddig még soha nem hallottam róluk, de rákerestem és tényleg van róla információ
Mondjuk ugyanolyan beteges és megkeseredett mint eddig volt, szóval nem tudom mennyire lehet hinni bennük
Én orvosi segítséget már próbáltam, pszichológus semmit sem segített, ezért bennük nem hiszek.
2022. szept. 1. 13:41
1/16 anonim válasza:
Igen, léteznek fémmunkások de inkább pszichiátert érdemes ilyenkor felkeresni.
2/16 anonim válasza:
A fénymunkások a bolygón dolgoznak, nem igazán egy-egy emberen.
3/16 anonim válasza:
A szentjànosbogár az fénymunkás, igen.
4/16 anonim válasza:
Fém munkás lesz az. CNC eszterga kezelő.
5/16 anonim válasza:
Az elios lámpákat szerelő ember viszont nem, mert annak olyan szar a fénye.
6/16 anonim válasza:
Nem, csak fénymarhák léteznek.
7/16 anonim válasza:
Én az vagyok, de eszembe se jutna pénzt kérni...teljesen etikátlan
9/16 A kérdező kommentje:
Miért nem néztek utána ha hozza akarok szólni? Van róla info a neten
2022. szept. 1. 17:57
10/16 A kérdező kommentje:
7, a pszichológus is ker… de ha te tényleg az vagy, akkor mit tudsz elmondani? Tényleg működik?
2022. szept. 1. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!