Szerintetek létezik mágia? Meg tudtatok már valósítani valamit mágia segítségével?
Gondolok itt pl.:
"spell" varázslatok
asztrálutazás
rúna mágia
gyertyamágia
vérmágia
előző életbe tudatos visszatekintés
jövő megérzése
(esetleg telepátia)
Ezek közül sikerült valakinek valami?
Nem mágiának neveztem, de egyszer régen valami olyasmi sikerült. Egy hete esett kábé az eső megállás nélkül. Mély meditatív állapotban hosszú ideig arra koncentráltam, hogy süssön ki a nap. Egyszercsak azt vettem észre, hogy tűz be az ablakon. Úgy fél óráig sütött a nap, aztán újra beborult, és napokig esett tovább.
Voltak "látomásaim" elvileg előző életből, de hát azt meg a fene tudja, mi volt igaz belőlük.
Próbálkoztam kilépni a testemből, a legtöbb, amit sikerült elérni, hogy ilyen brutálisan erős vibrálást éreztem, amit nehéz lenne hallucinációnak besorolni.
Olyan is volt, hogy az exemről álmodtam, és nem sokkal később megkeresett, és újra összejöttünk.
Meg tudtam, de ehhez általában kellenek bizonyos adottságok.
Az egyszerű spiritualitáshou, a vonzás törvényéhez, vagy az agykontrollhoz nem, de a mágiához igen. Vagy születni kell vele, vagy nagyon-nagyon sokat gyakorolni/tanulni.
Én már egy ideje foglalkozom ezzel mert gyerekkorom óta nagyon durván jó intuícióim, és auralátásom volt. Viszont nem csinálok se jóslást, se szerelmi kötést, se átkokat. És neked sem ajánlom hogy ilyenekkel próbálkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!