Mit tegyek,ha alacsony rezgésszámú vagyok?
Figyelt kérdés
Amiben valójában semmi természetfölötti nincs,mert csak annyit jelent,hogy depresszív,negatív ember vagyok aki képtelen bárkit is szeretni,viszont azért tettem fel ezóban a kérdést mivel ők szoktak érteni ahhoz,hogyan lehet boldogabb az ember,hogyan szerethet jobban élni és hogyan szerethet másokat.2022. aug. 24. 06:05
1/4 anonim válasza:
Szerintem rontás van rajtad. Kérj rontás levételt valamelyik sámántól.
2/4 anonim válasza:
A villamosszék határozottan növeli a rezgésedet.
3/4 anonim válasza:
Több vibrátor kevesebb búvalbaszottság
4/4 anonim válasza:
Rengeteg eszköz áll rendelkezésedre, hogy kikerülj ebből az állapotból, kérdés szeretnéd-e. Ha alacsony a rezgés/tudatossági szinted az nem azt jelenti, hogy valaki depressziós vagy sem, az a lélek tudatossági szintjét jelenti, leginkább azt, milyen a viszonya az anyaggal. Az elme egósság miatti sebezhetősége, az anyag iránti birtoklásvágy miatt lehetsz depressziós, egyedül a meditáció lenne képes arra, hogy a depresszió felé hajló kockázat a nullához közelítsen, ezzel kapcsolatban is sok elméleti és gyakorlati anyag található a neten, ha érdekel és változtatni szeretnél. Nagyon kevesen boldogok felhőtlen, azt hiszik ha van valami megfogható dolguk, elért eredmények, attól függ az egész, pedig a valódi boldogság a függetlenségbe van kódolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!