Mit tegyek ha egy olyan kristályt tisztítottam vízben amit nem kellet volna , mert azt pl nem szabad vízben tisztítani?
Figyelt kérdés
Jelen esetben most labladoritrol van szó2022. aug. 18. 08:57
2/8 anonim válasza:
Akkor b***hatod
Elrontottad a kristalyt
3/8 anonim válasza:
Én úty tuttam hogy a labradroidok kifelyezetten szeretik a vizet.
4/8 anonim válasza:
A labradoritot lehet vízben tisztítani. Olyan kristályokat nem lehet tisztítani, amik oldódnak vízben.
5/8 anonim válasza:
A labradorit egy földpát(Ca,Na)[Al(Al,Si)Si2O8], nincs benne olyan összetevő, ami víz hatására kioldódna. Semmi baja nincs, nyugodtan visszateheted a vitrinbe nézegetni, hiszen csak arra jó, nincs neki varázsereje.
6/8 Grimfox válasza:
Ami nem oldódik, vagy reagál a vízre, azt lehet vízben tisztítani. Ha nem szabad tisztítani, de te mégis tisztítod, azt észreveszed, mert a köved elkezd feloldódni, pezsegni, elszíneződni, vagy más módokon elveszíteni az eredeti tulajdonságait. Ha a labradoritoddal semmi ilyesmit nem tapasztaltál, akkor nincs semmi baja. Ha aggódsz, akkor legközelebb más módszerrel tisztítsd.
7/8 anonim válasza:
Mielőtt bármit tennél, tanuljad meg, mit szabad tenni vele és mit nem!
.
Ha megvan még a kristályod, nem látsz a tisztítás után elváltozást rajta, akkor nem tettél rosszat, a varázsereje megmaradt eredeti szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!