Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha az ember alszik akkor...

Ha az ember alszik akkor addig hova kerül át?

Figyelt kérdés
Mert amikor alszom ugye nem tudom hogy már elaludtam nem érzek semmit, nem tudok semmit, talán amikor álmodok akkor érzek , de akkor kívülről szoktam látni magamat. Reggelre néha érzéseket érzek amikor visszatér a tudatom. Ez hogyan működik
2022. aug. 14. 18:28
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Amikor alszol ugyanott maradsz ahol elaluttál kivéve ha elrabolnak, és a tudatod is ott marad sőt jobban is dologzik az agyad csak nem vagy tudatodnál.
2022. aug. 14. 18:38
 2/8 anonim ***** válasza:
61%
Ha szerencséd van nem a halottas házba.
2022. aug. 14. 18:41
 3/8 anonim ***** válasza:
41%
Az Álmok Országába.
2022. aug. 14. 18:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap előtti álmomnál sajna nem kívülről láttam magam. Még éreztem is ami történik. Elég felkavaró volt. De igen, nagyon sehova, csak álmodsz.
2022. aug. 14. 19:06
 5/8 anonim ***** válasza:
81%

A hálószobába.

Az alvásnál egyszerűen ki van kapcsolva az agyad nagy része, kivéve a nem-mélyalvási szakaszokat, azaz a REM (Rapid Eye Movement) fázisokat, amikor álmodsz. Az álom egyszerűen szabad asszociációs, képzettársításos gondolatfolyam, csak le vannak kapcsolva az érzékszerveidtől bejövő inputok, ezért nem tudod megkülönböztetni a valóságtól (ellentétben a nappali álmodozással, képzelődéssel, gondolkodással). Le vannak tiltva a mozgatópályáid is, ezért csak minimálisan mozogsz alvás közben.

Néhány embernél a részleges ébredéskor még fennáll a mozgatópályák letiltása, ez az alvási paralízis. Fantáziadúsabb emberek ilyenkor hiszik azt, hogy például az ufók bénították le őket. A paralízis miatti tehetetlenség pánikot okozhat.

2022. aug. 14. 20:42
 6/8 anonim ***** válasza:
36%
Előfordulhat hogy alvás közben közvetlenebb kapcsolatban vagy a szellemvillággal, úgyhogy lehet amolyan ki-be ugrálás közben, de ez nem túl találó.
2022. aug. 14. 21:10
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Na valaki túl sok Sandmant nézett.
2022. aug. 15. 02:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Alvó állapotba kapcsol a gép, amin futsz, mint virtális valóság.
2022. aug. 16. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!