Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Aki meghal, az vajon mit vagy...

Aki meghal, az vajon mit vagy hogy érzékelhet abból hogy meghalt? Olyan lehet mint mikor alszik az ember? Se kép se hang, mintha kimosták volna az agyát.

Figyelt kérdés
2015. júl. 22. 23:39
1 2
 1/11 petizacc ***** válasza:
32%
Állítólag maga a halál pillanata eszméletlen jó érzés, utána pedig az következik amiben hiszel. Részemről ugyan az, mint mielőtt meg se születtem, azaz semmi.
2015. júl. 22. 23:44
 2/11 Fish1 ***** válasza:
49%

Nézd meg ezt, itt mesélnek róla:

https://www.youtube.com/watch?v=Er64t9RtLuQ

2015. júl. 23. 00:25
 3/11 anonim ***** válasza:
68%
Nehéz konkrét és igaz választ adni arra a kérdésre, hogy mit érez valaki abban a pillanatban, amikor számára megszünik az érzékelés!
2015. júl. 23. 04:43
 4/11 anonim ***** válasza:
61%
Nem olyan mintha kimosták volna az agyát. Amikor valaki meghal nem a körülötte lévő világ szűnik meg, hanem ő szűnik meg és a világ létezik tovább. Ez nem egy állapot amiben benne van, hanem ez maga az állapot hiánya, mivel megszűnt az ember akire vonatkozhatna. Ez okból a halott embernek nézőpontja sincs ahonnan érzékelné a világot vagy annak hiányát. Az illető megszűnt létezni.
2015. júl. 23. 07:56
 5/11 Legoman ***** válasza:
18%

Ha meghal valaki az érzékeli még a körülötte levő világot, csak a testén keresztül, hanem közvetlen.

A teste elvész, és csak egy kedve szerinti formájú energiahalmaz lesz belőle, amin keresztül tökéletesen tudja érzékelni a körülötte levő világot.

Nincs se kép, se hang, hanem egyszer csak kikerül a testéből.

Mint az asztrális utazásban/kivetülésben, saját magát is megtudja nézni kívülről.

2015. júl. 23. 08:32
 6/11 Legoman ***** válasza:
0%

Az első mondatnak a végét érthetetlenül és rosszul írtam, így kijavítom:

"... nem a testén keresztül érzékeli, hanem a lelkén keresztül."

2015. júl. 23. 08:33
 7/11 anonim válasza:
27%
Szerintem a halál, ha ezzel nem szűnik meg az ember lelke, tudata, akkor az összes érzékszervét elveszti, nem lát semmit, de még a sötétet sem érzékelheti mert az agy látóközpontja is megszűnik, nem hall, még csendet sem,nem érzékel testet sem, sem hőt, se nyugodt se feszült, se szomorú, se boldog, de még közömbös sem, mert nincs mivel érzékelnie, hasonló lehet az érzés ehhez amikor meditációval teljesen lecsendesíted az elméd. Akkor is csak magadat érzékeled, ami nem az egód, csak azt, hogy figyelsz, hogy létezel de semmire nem reagálsz, és emiatt ez egy pihenő hely, és nagyon szabad érzés, csak ha meghalsz akkor nem tudom és nem is tudhatom, hogy azután ez az Én a figyelő a tudat vagy lélek hová megy tovább, lehet, hogy mint fény, magával viszi a gyűjtött információkat emlékeket, élményeket és azok megjelennek neki, tovább nem folytatom.
2015. júl. 23. 14:39
 8/11 anonim válasza:

Viccesre jött ki, hogy tovább nem folytatom... :D nem, hogy nem folytatom az utazást lélekként, bár lehet ha elég volt akkor maradhatok ott a jó világba :D

Na de már akkor leírom ami épp az írásommal együtt felismerést okozott, mivel hogy az agyunk észleléssel tájékozódik, méri fel a terepet tárgyakat stb...így lehet, hogy a halál után a lelkünk az intuíción keresztül közlekedik lát, tájékozódik, megérzés alapon lesz egy látása a tárgyakról, más kinézete lesz mindennek, olyan vízió szerűbb, nem szerkezeties, álomszerű.

2015. júl. 23. 14:47
 9/11 anonim ***** válasza:
50%

Kimegy testéből, erős boldogságot, szeretetet érez.

Egyátalán nem oly mint alvás s nem mint se kép se hang...

Keress rá alsvásra....

2015. júl. 23. 17:50
 10/11 anonim ***** válasza:
50%

A halál s utánna következő pillanatok, míg képes vagy fenntartani agyad jó, mert nagyon durva drogot termel az agyad. Utána nem pedig "amiben hiszel". ha én azt hiszem, sárkánnyá változok halál után akkor nem fogko azzá vállni...

De nem semmi se. Ha így lenne nem is élnél.

2015. júl. 23. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!